Hayatınızın Pin Kodu'nu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ekim 2010 Güncelleme 30 Ekim 2010, 00:00
Hayatınızın Pin Kodu’nu

İÇİNDEKİLER

BURHAN ÇETİN 04.09.1962
Birçok zorlu yıldan sonra, artık şanslı bir döneminizdesiniz, fakat yine de işlerinizi şansa bırakmamanız gerekiyor. Özgürlüğünüze düşkün, yöneticilik yönü yüksek, duygusal, zeki ve oldukça hareketli bir insan olmanız, hedeflediğiniz her başarıya ulaşmanızı daima kolaylaştıracaktır. Merhametli ve iyi niyetli oluşunuzdan dolayı çok önemli kararlarınızı defalarca düşünmeniz ve işlerinizi asla şansa bırakmamanız, sizi olabilecek üzüntülerden koruyacaktır. Önsezilerinizin güçlü olması size her zaman yolgösterici olur. Aynı anda birçok işi birden yapabilme yeteneğiniz sayesinde, duygu ve mantığınızı dengede tuttuğunuz sürece kafanıza koyupta yapamayacağınız hiçbir şey yok gibidir. 1980-1989-1998-2001- 2007 olası zor yıllarınız olarak görünmekle beraber, artık şanslı döneminizdesiniz.

FARUK KARADENİZ 03.04.1978
Çocukluğunuzdan itibaren işlerini şansa bırakmayan yapınız, size her zaman başarının yolunu açar. Her zaman başarmak için çalışan ve mutlaka başarıyı yakalayan, iş yapabilme gücü ve isteği çok yüksek ve kendi geleceğini kendi yönlendirebilen yaradılışınız var. Herşeyin en iyisini yapan, ve işine karışılmadıktan sonra, istediği sonuca mutlaka ulaşan kişiliğiniz, çok zor işleri dahi rahatlıkla başarır. Duygusal ve iyi niyetli yaradılışınıza rağmen, ciddi ve idareci yapınız, en belirgin özelliklerinizdendir. İşi şansa bırakmayan yapınız, olabilecek aksiliklerin önüne her zaman geçer ve olayları kendi lehininize çevirir. 2003 ve 2008 olası zor yıllar olarak görünmekle beraber, 2009 yılıyla beraber yeni, şanslı ve kalıcı bir döneme girmiş bulunmaktasınız.

CEMİL ÇALIK 01.02.1980
Hayatta başarılı olmak için gereken bütün özelliklere sahipsiniz. Zeki ve lider özelliğinizin doğal bir sonucu olarak çok büyük işler başarma arzunuz ve çabalarınız, birbirinden farklı işleri aynı anda yapabilme yeteneğiniz gereği hiçbir zaman bulunduğunuz yer ve konum size yetmez. Herzaman yeni işler peşinde koşarsınız. Bu isteklerinizi gerçekleştirebilecek yetenekte olmanıza rağmen, işlerinizi zamanında hayata geçirmek en doğru kararınız olacaktır. Ayrıca, duygusal ve iyi niyetli yapınızdan dolayı, iş ve arkadaşlığı (özellikle duygusal hayatınızı) dengede tutmanız gerekiyor. Çünkü bazı zamanlar başkalarına yardım etmek adına kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz. Bu duruma karşı her zaman dikkatli olmak gerekir. İş ve evlilik hayatınız her zaman başarılı ve huzurlu geçer. 1998-2001 ve 2007 olası zor yıllarınız idi. 2009 dan itibaren şanslı bir dönemdesiniz. 2013 yılı ise hayatınızın en şanslı yıllarından bir olacak ve devam edecektir.

AHMET KULLAY 25.02.1969
2010 yılı Eylül ayı ile birlikte, yeni ve gerçek anlamda şanslı bir döneme girmiş bulunmaktasınız. Doğuştan lider, idareci, olayları yönlendirici ve olağanüstü pratik bir zekaya sahip oluşunuz, size hayattan umduklarınızı sunacaktır. Ön sezilerinizin çok yüksek oluşu size her zaman yol gösterici olmaya devam edecektir. Ayrıca duygusal oluşunuzdan dolayı, önemli kararlar gerektiren konuları tekrar gözden geçirmenizi gerekli kılmaktadır. Yakınlarınıza karşı fedakar oluşunuz bazı zamanlar sizi zarara uğratabilir. Bu konuya özellikle dikkat etmeniz gerekmektedir. Olayları ve duygusal hayatınızı dengede tutmanız hakkınız olan huzura kavuşmanız için kaçınılmaz olacaktır. Asla pes etmeyen yapınız, hayat boyu her başarıyı size sunacaktır. Olası zor yıllar 1994-1999-2004 ve 2009 yılları olarak görünmekle birlikte, artık devam edecek şanslı bir dönemdesiniz.

TUĞÇE NAZ DEMİRİĞE 12.11.1992
Bütün önemli kararlarınızı 22. yaşınızdan itibaren uyguladığınız takdirde hayat boyu çok mutlu ve huzurlu olacaksınız. Zeki, çalışkan ve iradeli yapınızla, kafanıza koyupta yapamayacağınız bir şey, yok gibidir. Dürüst yapınız ve azminiz hedeflediğiniz bütün ideallerinize ulaşmanızı kolaylaştıracak en belirgin özelliklerinizin başında gelir. Bu şekilde devam ettiğiniz takdirde hayat boyu hedeflediğiniz tüm ideallerinize ulaşmanız kaçınılmaz olacaktır. Duygularınızın sesine kulak vermeniz, huzurunuzu dahada arttıracaktır. Aslında şanslı bir insan olmanıza rağmen, 22. yaşınızdan itibaren gerçek anlamda şanslı ve kalıcı bir döneme gireceksiniz. İş ve evlilik hayatınız daima mutlu ve başarılı bir şekilde devam edecektir.

AHMET ÖZER 23.04.1979
Başarılı ve huzurlu olmak için bir insan hayattan daha ne isteyebilir ki. Doğuştan idareci, düzenleyici ve planlayıcı ve ince eleyip sık dokuyan yapınız gereği hayatınızın hiç bir döneminde (şanslı olmanıza rağmen) işinizi şansa bırakmadıktan sonra iradeniz ve çalışma gücünüzle, kafanıza koyupta başaramayacağınız Aslında duygusal bir insan olmanıza rağmen her zaman mantığınızla hareket etmeniz, işlerinizde başarılı olmanızı sağlasa da, arada bir duygularınızın sesine kulak vermeniz en azından arzuladığınız huzuru yakalamanızı dahada kolaylaştıracaktır. 2005 yılı olası zor yılınız gibi görünsede, hayatınızın her döneminde şansınız olacaktır.

YÜKSEL DEMİR 22.08.1986
Hayattan büyük beklentileriniz var. Ve siz büyük bir şansa sahipsiniz, 25. yaşınızdan itibaren beklediğiniz fısatlar karşınıza çıkmaya başlayacaktır. Doğuştan lider, idareci, duygusal ve olağanüstü pratik bir zekaya sahip oluşunuz size hayattan beklediklerinizi sunacaktır. Hislerinizin çok yüksek oluşu size her zaman yol gösterici olmaya devam edecektir. Ayrıca duygusal oluşunuzdan dolayı, önemli kararlar gerektiren konuları tekrar gözden geçirmenizi gerekli kılmaktadır. Hayır demesini bilmeyen yaradılışınız, bazı zamanlar sizi olası zararlara uğratabilir bu konuya özellikle dikkat etmeniz gerekmektedir. Olayları ve duygusal hayatınızı dengede tutmanız hakkınız olan huzura ve başarıya kavuşmanız için kaçınılmaz olacaktır. Asla pes etmeyen kişiliğiniz hayat boyu her başarıyı size sunacaktır. Şanslı bir insan olmanıza rağmen 2010 olası durgun yılınız fakat 2011 ile birlikte yeni ve çok şanslı bir döneme gireceksiniz.

SERDAR EREBİLİR 04.10.1988
Kararlarlı, ısrarcı, sebatkar ve işlerinizi şansa bırakmadıktan sonra sizin için imkansız diye bir şey yoktur.Doğuştan lider ve idareci yaradılışlı, her zaman başarmak için çalışan ve mutlaka başarıyı yakalayan, iş yapabilme gücü ve isteği çok yüksek ve kendi geleceğini kendi yönlendirebilen yapınız var. Herşeyin en iyisini yapan, ve işine kimseyi karıştırmadıktan sonra, mutlaka sonuca ulaşan kişiliğiniz, en zor işleri dahi rahatlıkla başarır. Duygusal ve iyi niyetli yaradılışınıza rağmen, iş konularında otoriter ve idareci yapınız, en belirgin özelliklerinizdendir. İşi şansa bırakmayan yapınız, olabilecek zorlukların önüne her zaman geçer ve olayları kendi lehine çevirir. Kendi şansını var edebilen özelliğiniz sayesinde, şans her zaman sizden yana olacaktır.