Stressavar kuş sesi! Araştırmacılar 68 gönüllüye 3 dakikalık sesler dinletti

İngiltere'deki University of the West of England'da bilim insanları, 68 gönüllüye 3 dakikalık sesler dinletti. Katılımcıların öncesindeki ve sonrasındaki genel ruh hali ve kaygıları değerlendirildi.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Stressavar kuş sesi! Araştırmacılar 68 gönüllüye 3 dakikalık sesler dinletti

İngiltere'deki University of the West of England'da bilim insanları, 68 gönüllüye 3 dakikalık sesler dinletti. Katılımcıların öncesindeki ve sonrasındaki genel ruh hali ve kaygıları değerlendirildi. Araştırmada kuş cıvıltıları gibi seslerin kan basıncı, kalp ve solunum hızını iyileştirip, stres seviyesini azalttığı belirlendi. Trafik sesinin ise stresi yükselttiği tespit edildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
Stressavar kuş sesi! Araştırmacılar 68 gönüllüye 3 dakikalık sesler dinletti-2Stressavar kuş sesi! Araştırmacılar 68 gönüllüye 3 dakikalık sesler dinletti-3Stressavar kuş sesi! Araştırmacılar 68 gönüllüye 3 dakikalık sesler dinletti-4

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler