Gözlere doğal ilaç tere! İçerisindeki A vitamini sayesinde katarak riskini azaltıyor

Hem lezzetiyle hem de faydalarıyla doğal sağlık deposu dere, bağırsakları temizlemenin yanında bir çok faydayıda beraberinde getiriyor. İçerdiği A vitaminiyle gözleri güçlendirerek, katarak riskini azaltıyor. İşte sizler için derlediğimiz 31 Aralık tarihli TAKVİM gazetesi sağlık tavsiyeleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Aralık 2021 Güncelleme 31 Aralık 2021, 06:59
Gözlere doğal ilaç tere! İçerisindeki A vitamini sayesinde katarak riskini azaltıyor

İÇİNDEKİLER

Lezzetiyle ağızları tatlandıran tere, adet düzensizliğini engeller. Bağırsakları temizler. Kansızlığı bitirir. Saçların dökülmesini azaltır. İçerdiği A vitaminiyle gözleri güçlendirir. Katarakt riskini düşürür. Böbrekleri güçlendirir.



BRONŞİTE VANİLYA
Güzel kokusu ile vanilya, sinirleri yatıştırır. Depresyonu önler. Ateşi düşürür. Öksürüğü hafifletir. Astım, bronşit gibi solunum yolu hastalıklarından korur. Mide bulantısını engeller.



KEMİK DOSTU KURU İNCİR
Yazın yaşı, kışın ise kurusuyla ağızları tatlandıran incir, bağışıklığı artırır. Lifli yapısı ile bağırsak hareketlerini düzenler. 1 bardak sütle birlikte tüketildiğinde ise kemikleri güçlendirir.



KOLESTEROLE LEBLEBİ
Şifa deposu leblebi, açlığı giderir. Kalbi kuvvetlendirir. Kötü kolesterolü düşürür. Hafızayı güçlendirir. Bağışıklığı destekler. Enerji verir. Kan şekerini dengeler. Diyabeti engeller.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN