Dr. Nafiz Karagözoğlu değerlendirdi: 58’inde aşk!

Takvim Gazetesi yazarı Dr. Nafiz Karagözoğlu cinsel hayatta yaşanan sıkıntılara ilişkin 21 Aralık 2022 tarihli köşe yazısında önemli değerlendirmelerde bulundu. Karagözoğlu, cinsel ilişkilerde yaşanan sorunlar ve diğer sağlık problemleri hakkında gelen sorulara cevaplar verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Aralık 2022 Güncelleme 21 Aralık 2022, 06:59
Dr. Nafiz Karagözoğlu değerlendirdi: 58’inde aşk!

İÇİNDEKİLER

58 yaşında bir kadınım. Hiç evlenmedim. Şimdi bir talibim var. Kısmetse yakında evleneceğiz. Ancak ben ne yapacağımı bilemiyorum... Yardım edin...
Eğer evlilik gerçekleşirse bu konuyu eşinle paylaşabilirsin. Eşler arasında utanma olmaz. Ayrıca aile doktorundan ve Kadın Hastalıkları Uzmanı'ndan bu bilgiyi edinebilirsin. Paniklemeye gerek yok. Dişi ile erkeğin uyumu, birlikteliği, cinsel ilişkisi doğal bir süreçtir. Eşinizin anlayışlı, müşfik tavrı yol gösterici olacak.



DİZLERİM TUTMUYOR
63 yaşındayım. Her 2 dizim de ağrıyor. Fizik tedavi doktoru 'Dizlerin kurumuş' dedi. Arkadaşım annesine ozon yaptırmış. İyi gelmiş. Bende yaptırsam olur mu?
Ozon tedavisi uygulamadan önce doktor olarak seni muayene etmemiz gerek. Genel bilgi vermek gerekirse ozon tedavisi ağrı kontrolünde, enfeksiyon kontrolünde fayda sağlanabilen bir tedavidir. Bununla beraber PRP tedavisi dediğimiz kişinin kendi kanının sıvısından hazırlanan ve diz eklem boşluğuna enjeksiyon tedavisinden de faydalanabilirsin.



8 YILDA 3 ÇOCUK
8 senelik evliyiz, 3 çocuğumuz var. Tabi ben dördüncü de olsun diyorum. Eşim 'Tüp bağlatalım' dedi. Bu işlem nedir?
Çocuk olması için kadının yumurtasını dölleyecek erkek dölü, yumurtalığa doğru giderken tünel gibi bir yoldan geçer. O yola tüp diyoruz. Ameliyatla tüp bağlanınca çocuğun olma ihtimali çok çok azdır. Ameliyattan sonra artık gebe kalınması beklenmez. Tüplerin bağlanması eşlerin cinsel isteğinde, adet düzeninde, vücut yapısında herhangi bir değişiklik meydana getirmez...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN