Koronavirüse karşı bağışıklık sistemini nasıl güçlendirebiliriz? Canan Karatay'dan kelle paça sonrası yeni öneri: Yumurta

Dünya koronavirüse karşı mücadele verirken, virüsten korunmanın en önemli kriterlerinden bir tanesi de bağışıklık sistemini güçlü tutmak. Peki koronavirüse karşı bağışıklık sistemini nasıl güçlendirebiliriz? Prof. Dr. Canan Karatay A Haber canlı yayınında yanıtladı.

Giriş Tarihi 21 Mart 2020, 10:40 Güncelleme 21 Mart 2020, 10:48
Koronavirüse karşı bağışıklık sistemini nasıl güçlendirebiliriz? Canan Karatay’dan kelle paça sonrası yeni öneri: Yumurta

İÇİNDEKİLER


Dünya genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında can kaybı 11 bini aştı. Dünya Sağlık Örgütü'nün covid-19 için "pandemic" açıklamasında bulunması sonrası insanlar bu salgından nasıl korunabiliriz sorusunun cevabını aramaya başladı. Uzmanlar yeni tip koronavirüse karşı insanların elindeki en büyük silahın, bağışıklık sistemini güçlü tutmaları olduğunu belirtti.



KORONAYA KARŞI YUMURTA
"Koronavirüsü önlemek için sabah akşam kelle paça için"
açıklamasıyla tartışma yaratan Prof. Dr. Canan Karatay A Haber canlı yayınında yeni açıklamalarda bulundu. Karatay, ''Koronavirüse karşı bağışıklık sistemini nasıl güçlendirebiliriz?'' sorusuna ''Koronavirüsten korunmak için yumurta yemekten korkmayın'' açıklamasında bulundu.