Takvim

Bugünkü
Takvim
  • Sağlık
  • 16.03.2020 Gazete
ABONE OL

lama sağlık

Protein, vitamin ve mineral deposu , içerdiği Omega-3 yağ asitleri sayesinde şifa dağıtıyor. , sağlıklı ve uzun bir hayat için haftada 2-3 defa balık tüketilmesini öneriyor.

Balıklama sağlık

Protein, vitamin ve mineral deposu , içerdiği Omega-3 yağ asitleri sayesinde şifa dağıtıyor. , sağlıklı ve uzun bir hayat için haftada 2-3 defa balık tüketilmesini öneriyor.

HAMSİ ÇOK FAYDALI
"Balık, hücreleri yeniler. Kalp damar hastalıkları riskinin azaltır. Alzheimer'a karşı vücudu korur. Özellikle uskumru, somon, sardalya ve hamsi gibi yağlı balıkların daha fazla Omega-3 içerir" diyor. Bu balıkların kızartma yerine buğulama yöntemiyle pişirilmesinin daha faydalı olduğunu sözlerine ekliyor.