Tam bir şifa deposu! Kızılcık suyu kanser riskini azaltıyor, bağışıklığı güçlendiriyor

Harvard Üniversitesi’nden Dr. William Li, ezberleri bozuyor. Bağışıklık sistemini güçlendirmek ve hastalıklardan korunmak için kızılcık ve ıspanak yenmesini öneriyor. Kızılcık suyu, bağışıklığı destekler. Kanser riskini azaltır. Romatizmanın da ilacıdır.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2019 Güncelleme 12 Eylül 2019, 07:55
Tam bir şifa deposu! Kızılcık suyu kanser riskini azaltıyor, bağışıklığı güçlendiriyor

İÇİNDEKİLER

Sağlıklı bir hayatın yolu, mutfaktan geçiyor. Doğal ve mevsiminde tüketilen sebze-meyveler, hastalıklara karşı koruma sağlıyor. Daha önce kanserden obeziteye, Alzheimer'dan romatizmaya kadar yaptığı araştırmalarla dikkat çeken Harvard Üniversitesi'nden Dr. William Li, sağlıklı ve uzun ömrün sırrını açıklıyor. Vücuttaki bağışıklık sistemi, DNA, kök hücreleri, kan damarları ve bağırsak bakterilerinin sağlıklı olması gerektiğini söylüyor.

Yazı dizisinin üçüncü gününde bağışıklığı güçlendirecek besinleri sıralıyor:

Yeşil elma, antioksidan etkisiyle vücuttaki mikropları öldürür. Hastalıklarla savaşır.

Mantar, sağlığı koruyucu bakteriler içerir. Bağışıklığı güçlendirir.

Chia tohumu, kalbi güçlendirir. Bağışıklığı destekler, kanseri önler.

İçerdiği vitamin ve mineraller ile brokoli, gribe karşı koruyucudur.



Kızılcık suyu, bağışıklığı destekler. Kanser riskini azaltır. Romatizmanın da ilacıdır.

Kayısı, Alzheimer'ın doğal ilacıdır. Bağışıklığı güçlendirir.

Pazı, bolca C vitamini içerir. Bağışıklığı güçlendirir.

Yemek borusu kanserini engelleyen nektari, kabızlığı engeller.

Susam taneleri, şifa deposudur. Kolesterolü düşürür. Bağışıklığı destekler.

Kanserli hücreleri küçülten kestane, vücuda güç verir.

Antioksidan deposu ahududu, vücuda güç verir. Kanserden korur.

Yaban mersinini günde 250 gram yemek, enfeksiyonları yok eder.

Meyan kökü, vural enfeksiyonları yok eder. Gripten korur.

Zararlı bakterileri yok eden nar, romatizmadan korur.



Bağışıklığı güçlendiren zeytinyağı, kalbi besler. Tansiyonu düşürür.

Bağışıklığı aktif hale getiren yeşil çay, kanserli hücreleri küçültür.

Bağışıklığı güçlendiren kırmızı lahana, kanserli hücreleri küçültür.

Kuru üzüm, liflidir. Kanı temizler. Kansızlığı bitirir. Vücuda güç verir.

Vitamin C ve betakaroten içeren ıspanak, hastalıklara karşı direnç verir.

Omega-3 deposu istiridye, vücuda güç ve kuvvet verir.

Gebre otu olarak da bilinen kapari bitkisi, iltihabı kurutur.



Üzüm suyu, bağışıklığı güçlendirir. Zararlı bakterileri öldürür.

Doğal antibiyotik olan siyah sarımsak, kanserden korur. Astımı iyileştirir.

Kalp dostu olan arpa, kolesterolü düşürür.

Tam bir kahraman olan böğürtlen, hastalıklara karşı korur.


SAĞLIKLI BEDENİN ŞİFRESİ - DR. WILLIAM LI

YARIN: DAMARLARI GÜÇLENDİRİN

HAZIRLAYAN: SİNEM UYSAL