KANSERE BÖĞÜRTLEN: Karadut, vişne, yaban mersini, böğürtlen ve nar gibi meyveler, kanserli hücrelerin yayılmasını engeller. Meme kanseri riskini azaltır.
KOLESTEROLE PANCAR: Karotenoidler ve flavonoidler açısından zengin olan pancar, kolesterolü düşürür. Kalbi korur.
DİYABETE PATLICAN: Lifli yapısı sayesinde zengin bir besin kaynağı olan patlıcan kan şekerini kontrol eder. TİP-2 diyabet riskine karşı koruma sağlar.
KALP DOSTU İNCİR: İçerdiği besin, vitamin ve mineraller sayesinde incir kalp sağlığını korur. Mideyi güçlendirir.
DOĞAL ANTİBİYOTİK YABAN MERSİNİ: İdrar yolu enfeksiyonunu temizler. Beyin hücrelerini ve sinirleri korur. Hafızayı güçlendirir. Alzheimer riskini azaltır. Kabızlık problemini çözer. Gözleri besler.
TANSİYONA MÜRDÜM ERİĞİ: Kan yapıcı özelliğiyle mürdüm eriği kolesterolü dengeler. Adet düzensizliğini bitirir. Kan şekerini dengeler. İdrar söktürücü etkisi vardır. Karaciğer, böbrek ve romatizmaya bağlı hastalıkların tedavisini destekler.
GENÇLİK İÇİN MOR ÜZÜM: İçerdiği potasyum ile üzüm, gençlik iksiridir. Çekirdeği daha faydalıdır.
GRİBE KARŞI KUŞKONMAZ: Besin içeriği bakımından yüksek bir besin olan kuşkonmaz, bağışıklığı güçlendirir. Gribe karşı korur.