Vıtamını kabuğunda

beslenmek için besinleri sağlıklı saklamak ve pişirmek gerekiyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Ceren Alkan, hangi besinin nasıl pişirilmesi gerektiğinin ipuçlarını açıklıyor:

MAKARNA: Haşlama suları dökülmemeli, suyu çektirilerek pişirilmelidir. Haşlama suyu dökülür ve soğuk suyun altında tutulursa vitamini kaybolur.

PATATES: İyice yıkandıktan sonra soyulmadan haşlanmalıdır. Böylece besin değeri kaybolmaz.

TARHANA: Güneşte kurutulması besin kaybına neden olur. Bu nedenle gölgede ve fırında kurutulmalıdır.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.