SU: En temel, en sağlıklı besin kaynağıdır. Gebelikte bebeğin rahme tutunması kolaylaştırır.
ZEYTİNYAĞI: Tüp bebek tedavisinde Omega- 3 bakımından zengin avokado, zeytinyağı, kuruyemiş ve balık tüketilmesi önerilir.
DEREOTU: İncir, dut, balkabağı, dereotu, çilek, havuç ve yeşil yapraklı sebzeler tüp bebek tedavisini destekler.
CEVİZ: Fasulye, süt, kabak çekirdeği, ayçiçeği, ceviz, badem ve yumurta yemek, başarı şansını artırır.
ISPANAK: Kalsiyum, vücudun hormon dengesini sağlar. Ayçiçeği, badem, yumurta tüketilmelidir.
PANCAR: Vücudun enerji kaynağı olan karbonhidrat, bebeğin rahme tutunmasını sağlar. Yulaf, arpa, buğday gibi tahılların, mercimek, nohut, muz, elma ve pancar zengin karbonhidrat kaynağıdır.