Güçlü kalbin şifresi kuşkonmaz! Kuşkonmaz kalp hastalıklarından koruyor

Bitkiler, şifa dağıtıyor! kuşkonmaz kökü, kalp hastalıklarından koruyor. Deve dikeni ise Parkinson’la mücadele ediyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mart 2019 Güncelleme 26 Mart 2019, 07:59
Güçlü kalbin şifresi kuşkonmaz! Kuşkonmaz kalp hastalıklarından koruyor

İÇİNDEKİLER




Modern
hayat, hastalıkları da beraberinde getiriyor. Alzheimer, Parkinson, tansiyon, kolesterol ve kanser, sağlığımızı tehdit ediyor. Uzman Eczacı Anooshirvan Miandji, bu hastalıkların bitkisel şifasını açıklıyor. Bitkilerin iyileştirici gücünün şifresini verdi:


VEBA OTU AĞRI KESER
Şiddetli ağrıya neden olan migrenin iyileşmesinde bitkiler şifa oluyor.
Ginkgo: Beyindeki kan dolaşımını artırır. Tahrip olan beyin hücrelerini tamir eder.
Veba otu kökü: ​Migren ağrısını yüzde 60 azaltır. Kapsüllerini günde 3 kere 50 mg için.



PARLAYAN SAÇLAR İÇİN ISIRGAN OTU MUCİZESİ
Saç dökülmesi günümüzde kadın erkek pek çok kişinin yaşadığı sorunların başında geliyor. Bu şikayetlerin azalmasında bitkiler mucize yaratıyor. Ginkgo: Kafa derisinde kan dolaşımını artırır. Saç dökülmesini durdurur. Tabletlerini günde 2-3 kere 60 mg kadar kullanın.
Isırgan kökü: Saçı besleyen vitaminler içerir. Yeni saçların çıkmasını sağlar. Tentürünü kullanmak gerekir. Yarım tatlı kaşığı kadar tentürü, bir bardak suya konur. Günde 2-3 kere içilir. 90 gün devam edilir. Parkinson'a deve dikeni Parkinson hastalığının şikayetlerini azaltmada bitkiler ilaç etkisi gösteriyor.
Deve dikeni: Beyni destekleyen antioksidanlar içerir. Kabızlık ve mide ekşimesini giderir. Kapsüllerini günde 360 mg alın.
Ginkgo: Zararlı kimyasalların beyne verdiği tahribatı azaltır. Tabletlerini günde 240 mg alın.



ASLANKUYRUĞU OTUNUN İYİLEŞTİRİCİ GÜCÜ
Kalp hastalıkları, tüm dünyada en çok ölümle sonuçlanan rahatsızlıkların başında geliyor. Kalbi korumada bitkiler kurtarıcı oluyor.
Alıç: Kalp kaslarını kontrol eder. Kalbe giden kanı artırır. Damarların bozulmasını engeller. Tabletlerini günde üç kere 250 mg alın. 2-3 ay kullanılmalıdır.
Aslankuyruğu otu: Kalp atışını düzenler. Kalbe güç verir. 1 tatlı kaşığı kadar aslankuyruğu otu esansını bir bardak suyun çeyreği kadarına ekleyin.
Kuşkonmaz kökü: Bu bitki iyi bir idrar söktürücüdür. Bu bitkiyi kullanırken potasyum desteğini almak gerekir. 1 tatlı kaşığı kadar kuşkonmaz kökünü bir bardakta demleyin. Günde üç kez için.


BİTKİLERİN GÜCÜ ADINA - UZMAN ECZACI ANOOSHİRVAN MİANDJİ

​HAZIRLAYAN: SİNEM UYSAL

YARIN: YUMURTALIK KANSERİNE YENİLMEYİN