Rüyada kumbara görmek ne anlama gelir?

Rüyada kumbara görmek ne anlama gelir? Rüyada açık kumbara görmek ne anlama gelir? Rüyada kumbaraya para attığını görmek ne anlama gelir? İşte rüyada kumbara görmenin detayları...

Giriş Tarihi 22 Mayıs 2019, 15:39 Güncelleme 22 Mayıs 2019, 15:39
Rüyada kumbara görmek ne anlama gelir?

İÇİNDEKİLER

Rüyada kumbara görmek, rüya sahibinin iş hayatında yapacağı hatalara işaret etmektedir. Kişinin acemiliğinden ve şanssızlığından kaynaklanan bu sorunlar nedeniyle, çok büyük para ve mal kaybı yaşayacağına yorumlanır. Bu rüya ayrıca, aile içerisinde meydana gelecek olan kavgaların da habercisidir.

Rüyada kumbara görmenin rüya tabiri bir başka yoruma göre ise farklılık göstermektedir. Bir rüya sözlüğü yazarı yani rüya tabircisi, bu rüyayı kişinin sırlarına ve içinde barındırdığı sıkıntılara yormaktadır.

Rüyada Açık Kumbara Görmek
Rüyada açık kumbara görmek, kişinin dışa vurulan sırlarına ve sakladığı şeylere işaret etmektedir.

Rüyada kumbara görmek, rüya sahibinin büyük miktarda para kaybına uğrayacağı, şanssız ve kötü günler geçireceği demektir. Eski hayatına dönmek için hırs yapıp çok çalışacağına ve sonunda eski düzenine kavuşacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Kumbaraya Para Atmak
Rüyada kumbaraya para atmak, kumbarada para biriktirmekle aynı anlamları taşımaktadır. Rüya sahibinin hayat karşısında büyümesine delalet eder.

Rüyada Kumbara Hediye Almak
Rüyada kumbara hediye almak, rüyayı gören kişinin, çok sevdiği bir kişiden güzel bir hediye almasına delalet eder.

Rüyada Kumbara Almak
Rüyada kumbara almak, rüya sahibinin, çevresindekiler aracılığıyla tanışacağı insanlarla iş yapmasına yorumlanır.

Rüyada Kumbaradan Para Almak
Rüyada kumbaradan para almak, iki arkadaş arasında bir kadın sebebiyle ortaya çıkacak kırgınlığa alamet eder.

Rüyada Kumbarayı Açmak
Rüyada kumbarayı açmak, rüya sahibinin yapacağı bir işte yakın biri tarafından yanlış anlaşılacağına ancak bu yanlışlığın kısa bir süre sonra kendiğinden düzeleceğine işarettir.

Rüyada Kumbarada Bozuk Para Görmek
Rüyada kumbarada bozuk para görmek, yardıma ihtiyacı olan bir arkadaşa destek vermeye delalet eder.

Rüyada Kumbara Kırmak
Rüyada kumbara kırdığını gören kişinin, parasal sorunlar yaşadığına, rüya sahibinin kendisine çok kar getirecek bir işe gireceği ve maddi sıkıntısının biteceğine işaret eder.

Rüyada Kumbara Kaybetmek
Rüyada kumbara kaybetmek, rüya sahibinin çok para kazanacağı fakat bu parasını bilinçsiz bir şekilde harcayacağı, kısa süre içerisinde maddi sıkıntılarının başlayacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Boş Kumbara Görmek
Rüyada boş kumbara görmek, rüya sahibinin yaptığı çalışmaların sonuç vermeyeceği ve kötü hissedeceği, kendisine iyi gelecek bir aşk hayatı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada Kumbaranın Dolduğunu Görmek
Rüyasında kumbaranın dolduğunu gören kişinin, bolluk ve bereket içerisinde yaşayacağına, etrafındaki insanların rüya sahibinin hayatını yaşamak isteyeceklerine delalet eder.