Kötü baba davası

Can Bozok'un eski eşi, 'Kötü bir hayat yaşıyor' diyerek, iki çocuğunun yalnız belli günlerde bile babalarında kalmasına itiraz etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Temmuz 2010 Güncelleme 04 Temmuz 2010, 00:33
Kötü baba davası

İÇİNDEKİLER

Türkiye hayli ilginç bir anne-baba davasıyla karşı karşıya kaldı! Eski mankenlerden Can Bozok, yıllar önce İpek Güvenir ile olan evliliğini sonlandırmış, çiftin 2 çocuğunun velayeti ise anneye verilmişti. Bozok da, mahkeme tarafından belirlenen günlerde çocuklarını yatılı alma hakkına sahip oldu. Fakat aradan geçen zaman, anne Güvenir'i yeniden mahkeme koridorlarına itti. İpek Güvenir, eşinin iyi bir baba olamadığını belirterek çocuklarının belli günlerde de olsa babalarının yanında kalmaması için dava açtı. Güvenir dilekçesinde, "2 çocuğum bazı dönemlerde onun evinde kalıyor. Ama kendisi, gece hayatını ve özel hayatını düzgün yaşamıyor. Evine geç geliyor, bazı geceler hiç gelmiyor. Çocuklarım bu durumdan etkileniyor ve psikolojileri bozuluyor" dedi.

YENİ AŞKI DA DELİL
İpek Güvenir, Can Bozok'un sevgilisi, eski Türkiye güzeli Manolya Onur ile çekilmiş fotoğraflarını da mahkemeye delil olarak sundu. Hakim de, Bozok ile Güvenir'in mahkeme kadrosundaki pedagog, psikolog ve sosyal hizmet uzmanıyla görüşmelerini istedi. İkili dün, Sirkeci Adliyesi'nde uzmanlarla yaklaşık 5 saat görüştü. Uzmanların raporuyla 2 çocuğun velayeti tekrar düzenlenecek.