Erkek gibi duş almak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Temmuz 2014 Güncelleme 15 Temmuz 2014, 00:00
Erkek gibi duş almak

İÇİNDEKİLER

Yatağınızın kenarına oturarak soyunun ve çıkardığınız giysileri bir yığın halinde ortada bırakın. Banyoya çıplak gidin. Yolda eşinize rastlarsanız kaba sesler çıkararak kendinizi gösterin. Aynada erkeksi görünümünüzü inceleyin. Poponuzu kaşıyın. Duşa girin. Yüzünüzü yıkayın. Koltuk altlarınızı yıkayın. Burnunuzu avuçlarınıza sümkürün ve ellerinizi duşun altına tutarak temizleyin. Yellenin (ya da yellenir gibi yapın) ve duşun altında ne kadar çok ses çıkardığına bakıp gülün. Zamanınızın büyük bölümünü özel bölgenizi ve etrafını yıkamaya ayırın. Sabunu yıkamadan bırakın. Saçınızı şampuanlayın. Şampuanın köpüğüyle mohikan saçı yapın. İşeyin. Durulanın ve duştan çıkın. Yarım yamalak kurulanın. Duş perdesini küvetin içine sokmayı unuttuğunuz için sırılsıklam olan yerleri görmezden gelin. Aynada bir daha kendinize hayran kalın. Duş perdesini açık, yerleri ıslak, banyonun ışığını ve kapısını da açık bırakın. Havluyu belinize sararak yatak odasına dönün. Yolda partnerinize rastlarsanız havluyu açın ve yine benzer kaba sesler çıkarıp gülün. Islak havluyu yatağın üstüne fırlatın.

Demir

Bir gün işten çıkmıştım, müthiş de yorgunum, otobüse bindim. Arkaya doğru ilerlemeye başladım.
Yanımda bir adam duruyor.
Ben de demire tutunuyorum.
Birden farkettim ki yanımdaki adam ikide bir yüzüme tuhaf tuhaf bakıyor.
Ben de ufak ufak sinirlenmeye başladım.
Adama gıcık gıcık bakıyorum.
Otobüs hızlandıkça demir sallanıyor, tabii ben de. Bu arada da içimden şu otobüsleri harap etmeden kullansalar olmaz, demirlerin bile canına okumuşlar diye söyleniyorum. Hayret bir şey adam hala yüzüme tip tip bakıyor. Neyse adam zile bastı ve ben rahatladım inecek diye... Adam inmez, ben beklerim, adam hala yüzüme bakıp duruyor. Ben hala bekliyorum insin diye.
İkimizin de siniri tepemize çıkmış...
Adam yüzüme sinirli sinirli bakıp, hanımefendi elimdeki boruyu bırakırsanız inmek istiyorum demez mi?
Tam bir şok yaşadım...
Meğer otobüsün demiri diye adamın elindeki boruyu tutuyormuşum. Hatta adamcağız beni kaç durak taşımış.

Yurdum insanı

Bütün dünyada haşerat, özellikle sivrisinek vardır, buralarda da sinek ilacı kullanılır. Ama, sivrisinek yutup da midesine kaçan sineği öldürmek üzere ağzına Shelltox sıkmak suretiyle zehirlenip ölen, Türkiye'dedir.
İstanbul, Sultanbeyli'de...

Sarma

Anadan doğma kör iki kafadar aynı tabaktan sarma yiyorlar. Birisi "Sarmaları çift çift yeme" diyor. Diğeri soruyor, çift çift yediğimi nereden gördün? Öteki cevap veriyor: "Ben öyle yapıyorum"

Alkışlı Yorum

Eve yaklaşırken araba kullanmayı öğretmek maksadıyla arabayı kardeşime veriyorum. "2. vitese geç" dediğim sırada annemden gelen yorumu aynen aktarıyorum: "Eve geldik oğlum, 2. vitese ne gerek var? Boşuna harcama vitesi."