Yazıyı ilk bulanın yazdıkları

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Nisan 2014 Güncelleme 17 Nisan 2014, 01:42
Yazıyı ilk bulanın yazdıkları

İÇİNDEKİLER

Bu şeyi ilk biz bulduk. Yazı Sümer ve Yazgı Sümer. Tarih beni unutmayacak, nah buraya yazıyorum. Bugün yazı yazdım, ileride bir gün okumayı da başaracağım. Lütfen buraya çöp atmayınız. Ali ata bak. 100 koyun Mitiras'tan 50 çuval buğday Hepotetis'ten 20 tavuk da Gergoryan'dan civarı bir şeyler yazılmıştır. Zira yazı denilen hadise, tapınağa gelen bağışları hesaplayabilmek için ortaya çıkmış bir şeydir. Demedi demeyin... Annem, babam beni sevmiyor. Aaaaaaaaaaaaaaaaa. (Pratik yapıyordur...) Kız istedim vermediler, sen yazarsın dediler. Deneme 1-2... Bunu yazan Tosun... Okuyana helal olsun. Şu an bir şey buldum. Ama ne işe yarayacağını inanın bilmiyorum. Ya benimsin ya toprağın. (Arog filminden) Eminim ileride öğrenciler her yazdığım şey için küfredecekler bana. Ben böyle kralın taaaa.. Ben var ya, bütün bu kabilenin taa.... Alışveriş listesi; Yaban çileği Dinazor butu İncir yaprağı Jgfdskşlfgklşf. Mağaraların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım. Bize derler Sümer, herkesi gümer... Ateşle yaklaşmayın. O şimdi asker. Liselim. Sahibinden satılık mağara. Baba yorgun. Ahanda buna benzer bir hayvan gördüm bugün. (Altta zürafa resmi vardır) Dinazor gerçek lan. Ulan şu kadınları anlayan gelsin öğretsin, söz yazıyı öğreteceğim. Allah'ını seven defansa gelsin. Lan bunu yazdık da nasıl sileceğiz.
La biriniz de silgiyi bulun, her şeyi benden beklemeyin. /////////// Okuyabiliyor musun? Sevgili günlük.

Kefen

Amerika'da zenginin biri ölümüne yakın, biri doktor, biri papaz, diğeri avukat üç yakın arkadaşını çağırmış ve bir ricada bulunmuş: - 300 bin dolarlık tasarrufum var… Bunu öteki dünyaya götürmek istiyorum. Ama kimseye güvenemiyorum. Size şimdi 100'er bin dolar vereceğim. Bu paraları ne olur ben gömülürken kefenimin iç cebine koyuverin." Adam ölmüş. Üç arkadaş verdikleri sözü yerine getirmişler.
Bir süre sonra doktor vicdan azabına yakalanmış. Diğer iki arkadaşını çağırarak demiş ki: - Hastanenin acil ihtiyacı vardı. Onun için 100 bin doların 20 bin dolarını hastaneye sarf ettim, kefene 80 bin koydum. Bunun üzerine papaz: - Ben de aynı günahı işledim.
Paranın yarısını kilisenin inşaatına ayırdım. Kefenin cebine 50 bin dolar koydum.
Son olarak avukat da demiş ki: "Ben sözümü aynen yerine getirdim. Kefenin cebine 100 bin dolarlık çek koydum!.."

Deli

Akıl hastanesi başhekimi hastaları, hastane odalarını geziyormuş. Odanın birisine girmiş, bir bakmış bütün deliler zıplıyor. Doktora:
- Bunlar neden zıplıyorlar?
Doktor:
- Bunlar kendilerini mısır patlağı zannediyorlar başhekimim...
Başhekim bakmış bir tanesi zıplamadan yatağın üzerinde sabit bir şekilde duruyor. Acaba akıllandı mı diye düşünerek yanına yaklaşıyor ve:
- Sen neden ziplamıyorsun?
- Ben tavaya yapıştım...

Alkışlı Yorum

Cuma günü dayım mesaj atıyor, "Yeğenim cuman mübarek olsun" diye. Günün yoğunluğundan cevap veremiyorum, unutup gidiyorum... Ertesi gün iyice sinirlenmiş olacak ki ikinci mesaj geliyor: "Eşoğlueşek, cumartesin mübarek olsun!"