Sevgilisinin yanında başka kıza bakan adam

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mart 2013 Güncelleme 22 Mart 2013, 00:00
Sevgilisinin yanında başka kıza bakan adam

İÇİNDEKİLER

Erkekler için çok tehlike arz eden bir durumdur. Sevgiliden sevgiliye değişiyor durum tabii ki. Kimisi, ilk zamanlar ses çıkarmıyor ama kara kaplı deftere not edip ileriki günlerde hata tekrarlanırsa birden eror verip size şiddetle hatırlatabiliyor. Kimisi ise anında eror verip şiddete başvurulabiliyor.
2 şıkta da gerçekleşen genel olaylar aşağıdakiler gibi örneklenebilir.
Örnek 1) Bu erkeğimizin zaten kafasında az olan saçları o an itibarıyle yolunur; omuz ve döş kısmı yumruklanır. Yüzü de caart diye yolunur. Tabii çok da zarar verilmeden.
Örnek 2) Bu erkeğin küçük düşürdüğü kızın elinde 24'lük tuvalet kağıdı ambalajı vardır. Ve o naylon ambalaj o erkeğin kafasına geçirilir. Tahmin edilemeyen bir şey olur. O fıldır fıldır gözlerin bulunduğu kafa tuvalet kağıtlarının ambalajına sivri gelir; ambalaj patlar ve rulolar tüm marketin sağına, soluna fırlayıp yuvarlanır.
- Çok güzel dii mi?
-
Kim? (Anlamazlıktan gelinir ama sevgili yemez tabii)
- Bütün gece boyunca gözünü alamadığın hatun!!!
-
Yok ööle bişii. Evet hatun güzel ama dişleri yamuk...
Dişleri yamuk kısmı ile karşı tarafa pislik atılır ama sevgilin yemez.
Genellikle Cafer'in şu malum meseleyi bez ile temizleme çabasında olduğu gibi olay yatıştırılmaya çalışıldığında aşağıdaki tehdit-i muhabbet gerçekleşir.
- Benim yanımda başka kızları kesersen direkt terk ederim seni.
-
Ya kesmem de yanlışlıkla da mı bakmayayım, yani sonuçta istem dışı...
- Yanlışlıkla bakamazsın zaten ama olsun yanlışlıkla da bakmayacaksın!
-
Biraz yavaş ol ne o hemen terk ediyon... - Sen de yapma o zaman. Erkek arkadaşlar lafım size.
Sevgilisi tarafından fark edilmediğini, çaktırmadan baktığını sanıyorsunuz. Fakat her kadın, erkeğinin başka kızı kesmesini farkeder; istisnası var mıdır?
Yoktur.
Gözü kara erkekler de yok değil.
Sevgilisinden ayrıldığında rahat edeceğini düşünen ancak ayrılık sürecinde aradan 6 ay geçince dimyat, pirinç ve bulgur arasında korelasyon kurabilen erkektir o.

* * *
BİR FIKRA

Temel futbolcudur. Kalecilik yaparmış ve bir gün karısını maçına götürmüş. Karısı seyrediyor diye canla başla çalışmış ve 90 dakika hiç gol yememiş. Maçtan sonra bakmış karısı ağlıyor, sormuş: - "Uyyyyyyyyyy hatun niye ağliysun?" Hatun cevabı vermiş: - "Seni top ile vuriyler daa, vuriyiler sen kaçamayidun daaa.."


LÜTFİ ALBAYRAK