Süleyman Demirel Üniversitesi 34 öğretim üyesi alıyor! Öğretim üyesi alım ilanları

Basın İlan Kurumu'nun ilan sitesi üzerinden yayınlanan personel alım ilanları her gün on binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. İlanlar arasında sürekli olarak güncelleri ekleniyor. Son eklenen ilanlar arasında Süleyman Demirel Üniversitesi'nin 34 Öğretim Üyesi ilanı da yer aldı.

Giriş Tarihi 07 Mayıs 2021, 08:43 Güncelleme 07 Mayıs 2021, 08:43
Süleyman Demirel Üniversitesi 34 öğretim üyesi alıyor! Öğretim üyesi alım ilanları

İÇİNDEKİLER

Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, 34 öğretim üyesi alımı yapılacağı duyuruldu. Alımı yapılacak öğretim üyelerinin hangi fakülte ve branşlarda görevlendirileceği açıklandı.

Basın İlan Kurumu'nun internet portalı ilan.gov.tr üzerinden yayınlanan ilanda, başvuru yapacaklar için şu bilgilere yer verildi:

"2 Kasım 2018 tarihli ve 30583 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan "Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin Yönetmelik" kapsamında Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma, Atanma ve Yükseltilme Kriterlerine İlişkin Yönerge hükümlerine göre aşağıda belirtilen kadrolara öğretim üyeleri alınacaktır.

Profesör ve Doçent kadrolarına başvuracak adaylar, Başvuru Formunu düzenleyerek ekleri ile birlikte Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir."

İlana gitmek için tıklayınız