Avrasya Üniversitesi 27 öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alacak!

Basın İlan Kurumu tarafından yayınlanan ilanla Avrasya Üniversitesi'ne 27 öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alınacağı açıklandı. Yayınlanan ilanda alınacak öğretim görevlisi ve araştırma görevlilerine ilişkin aranan şartlara da yer verildi.

Giriş Tarihi 31 Mart 2021, 09:06 Güncelleme 31 Mart 2021, 09:06
Avrasya Üniversitesi 27 öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alacak!

İÇİNDEKİLER

Avrasya Üniversitesi'ne 27 öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alınacağı açıklandı. İlanda "Üniversitemizin aşağıda yazılı birimlerine 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in ilgili hükümlerine göre Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alınacaktır." denildi.

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanda başvuracak adaylardan istenen belgeler madde madde aktarıldı.

İşte istenen bazı belgeler:

1. Öğretim Elemanı Başvuru Formu
2. Nüfus Cüzdan Fotokopisi
3. Özgeçmiş
4. Erkek adaylar için askerlik durumlarını gösteren belge (e-Devletten alınabilir.)
5. Diploma, geçici mezuniyet belgesi ve ilanın özel şartlar bölümünde istenen belgelerin ve öğrenci belgelerinin onaylı sureti (yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca denkliğini gösteren onaylı belge)
6. Lisans Transkripti (onaylı)
7. ALES belgesi (ÖSYM'nin internet sayfasından alınan tarih ve doğrulama kodu bulunan orijinal belge) sonuçlarının açıklandığı tarihten itibaren beş yıl geçerlidir.
8. Yabancı Dil Belgesi (Asıl ya da doğrulama kodu bulunan)
9. İki adet fotoğraf (Son altı ay içerisinde çekilmiş vesikalık veya biyometrik)
10. Alanında tecrübe belgesi (onaylı belge) (ilan edilen kadroya bağlı olarak)
11. Sosyal güvenlik kurumu (SGK) Hizmet Takip Programından (HİTAP) alınan Hizmet Belgesi (Halen bir kamu kurumunda çalışmakta olanlar ile ayrılmış olanlar getireceklerdir.) herhangi bir adli sicil kaydı olmadığına dair belge (e-Devlet vb.)

İlana ilişkin detaylı bilgi için tıklayın