Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 50 sürekli işçi alımı yapacak

Basın İlan Kurumu'nun internet sitesi üzerinden yayınlanan personel alım ilanları güncellendi. Güncel ilanlar arasında yer alan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin 50 sürekli işçi alımı yapacağı duyurusu ilgi çekti.

Giriş Tarihi 18 Şubat 2021, 10:25 Güncelleme 18 Şubat 2021, 10:25
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 50 sürekli işçi alımı yapacak

İÇİNDEKİLER

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, 50 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Yayınlanan ilanda alınacak işçilerin, hasta bakımı ve temizliği pozisyonu için arandığı bildirildi.

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr üzerinden yayınlanan ilanda, alıma ilişkin bazı detaylı bilgilere de yer verildi.

BAŞVURU ŞARTLARI İLE KURA VE SÖZLÜ SINAV İŞLEMLERİ
• Türk vatandaşı olmak.
• Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.
• Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.
• Son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını doldurmuş olmak, 30 yaşından gün almamış olmak.
• Askerlik ile ilişiği olmamak.
• İlanın yayımlandığı tarih itibarıyla, en az son bir yıldır Van İl sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak. (Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.)
• Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş veya hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiş olsa bile;
a) Kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına mahkûm olmamak.
b) Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine, özel hayata ve hayatın gizli alanına ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçları, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık ve fuhuş suçlarından mahkûm olmamak.

Tüm detaylar için tıklayın

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN