Belediyelere KPSS şartsız kadrolar... 3.500 ve 4.500 TL maaşla ikamet şartsız belediye memuru alımı

Belediyelere KPSS şartsız kadrolar... 3.500 ve 4.500 TL ikamet şartsız belediye memuru alımı için vatandaşlar internette araştırmalar yapıyor. Bu anlamda KPSS şartı olmadan ve sınavsız alımlar izleniyor. Başvurular sırasında en fazla hassasiyet gösterilmesi gereken konulardan biri de başvuru edilen kısmın ferdin niteliklerine uygun ve istediği pozisyonda olmasıdır.

Giriş Tarihi 17 Şubat 2021, 14:44 Güncelleme 16 Mayıs 2021, 14:56
Belediyelere KPSS şartsız kadrolar... 3.500 ve 4.500 TL maaşla ikamet şartsız belediye memuru alımı

İÇİNDEKİLER

Belediye başkanlıkları bünyesine en az ilkokul mezunları arasından personel ve işçi alımı yapılacağına yer verildi. Belediye memuru ve belediye emekçisi alımı için duyuru yayımlayan belediyelerin yayımladıkları alım ilanlarına müracaat yapacak adaylardan arz edilen başvuru şartlarını ana başlıkları ile paylaşıyoruz. Belediyelerde kontratlı personel olarak çalışabilmek için belediyelerin böyle bir alım yapacaklarını duyurmuş olması gerekmektedir.

Belediyelere KPSS'li ve KPSS şartsız memur alımı yapılıyor

Muğla Datça Belediyesi Personel Ltd. Şti. 18.02.2021.

Trabzon Arsin Belediyesi Personel Ltd.Şti.22.02.2021

Trabzon Araklı Belediyesi Per. Ltd. Şti. 26.02.2021

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi Personel A.Ş. 22.02.2021

Zonguldak Filyos Belediyesi Per. Ltd. Şti. 25.02.2021

Aksaray Helvadere Belediyesi Personel Ltd. Şti. 18.02.2021

Aydın Koçarlı Belediyesi Personel Ltd. Şti.18.02.2021

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi Per. A.Ş. 26.02.2021

Ankara Çankaya Belediyesi Per. A.Ş. 23.02.2021

İstanbul Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşl. Tic. A.Ş. 28.02.2021

Eskişehir Mihalıççık Belediyesi Per. Ltd. Şti. 20.02.2021

Afyonkarahisar Yeşilçiftlik Belediyesi Per. Ltd. Şti. 22.02.2021

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İki ilana başvuruda bulunacak adayların aşağıdaki genel koşulları taşıması gerekmektedir:

a) Türk vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Türk Ceza Kanununun 53'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya dana fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

d) Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

e) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,

f) İlan edilen kadro için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak,

Belediyede Sözleşmeli Personel Olmak

Belediyelerde sözleşmeli personel olarak çalışabilmek için belediyelerin böyle bir alım yapacaklarını duyurmuş olması gerekmektedir. Bu duyuruların yapılması sonrasında kişilerin CV'lerini belediyelere götürerek başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Başvurular sırasında en çok hassasiyet gösterilmesi gereken konulardan biri de başvurulan bölümün kişinin niteliklerine uygun ve istediği pozisyonda olmasıdır. Niteliklerin desteklenmediği bir bölüme başvuruda bulunulması olumlu bir sonuç alınmasına neden olmayacaktır. Sözleşmeli alımlarda genellikle mülakat yapılmaktadır. Mülakatın başarılı şekilde atlatılması sonrasında işe başlanabilmektedir.

BELEDİYE GÜNCEL PERSONEL ALIMI İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ