Resmen belli oldu! İŞKUR belediye 60 yaş kamu personeli alımı başvuru şartları nedir? İşte İŞKUR belediye personel alımı ilanları...

Kamu kurumları bünyelerine işçi alımı ilanları sürat kesmeden yayınlanmaya devam ediyor. Çalışmak isteyen şahıslar amacıyla İŞKUR üzerinden ilanlar kamuoyuna paylaşılmaya ve kamu personeli alımı gerçekleştirilmeye devam ediyor. İşte en az 60 yaş sınırlı ilan.

Giriş Tarihi 08 Eylül 2021, 08:53 Güncelleme 08 Eylül 2021, 08:53
Resmen belli oldu! İŞKUR belediye 60 yaş kamu personeli alımı başvuru şartları nedir? İşte İŞKUR belediye personel alımı ilanları...

İÇİNDEKİLER

Kamuya personeli alımı kapsamında belediyeler ve kamu kurumları İŞKUR resmi sayfası üzerinden personel alımları yapmaya devam ediyor. Son yayınlanan ilanda 2 değişik belediye kurumuna toplamda 7 personel alımı gerçekleştirileceği açıklandı. Güncel bilgilere bakıldığında ülkemizde toplam belediye adedi 1397 tanedir. Belediyelerin alımları belirli Aralıklarda yapılmaktadır. Belediyede memur olmak amacıyla iki değişik yol vardır. Bunlar Sözleşmeli personel alımı ve Kadrolu personel alımıdır. İşte İŞKUR belediye personel alımı ilanları...

Çilimli Belediyesi İlanı

Yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde hizmet etmek üzere 6 adet kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Yapılan açıklamada alınacak 6 kişinin Su Hazırlama İşçisi olduğu belirtildi.

Ayvacık Belediyesi İlanı

Bünyesinde hizmet etmek üzere 1 adet kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Yapılan açıklamada alınacak 1 kişinin Kamyon Şoförü olduğu belirtildi.

Başvuru Şekli ve Yeri

Başvuru yapmak isteyen adaylar için başvurular İŞKUR resmi internet adresine girdikten sonra T.C. Kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak bana uygun iş ilanları kısmından başvuru yapabileceklerdir. Başvurular alo 170 hattı üzerinden veya ilin bulunduğu il şubeliklerine yapıla bilecektir.

Başvuru Şartları

Çilimli Belediyesi

Askerliğini fiilen yapmış veya muaf, erkek ve bayanlar için en az 18 yaşında olma ve en fazla yaş şartı olarak en fazla 60 yaş şartı aranmaktadır.
En az okuryazar olma en fazla lise ve dengi okullardan mezun olma şartları aranmaktadır.

Ayvacık Belediyesi

Başvuru yapacak bireyin erkek olması en az 18 yaşında olması şartları aranmaktadır.

Belirtilen ilanlarda ikamet şartı aranmaktadır.

Diğer Belediyeler personel alımları

Eskişehir Mihalıççık Belediyesi Per. Ltd. Şti. 09.09.2021

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi Personel A.Ş. 08.09.2021

Erzurum Köprüköy Belediyesi Per.Ltd. Şti. 13.09.2021

Muğla Milas Belediyesi Gıda İnş. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. 09.09.2021

Antalya Kemer Belediyesi Per. Ltd. Şti. 08.09.2021

Çorum İskilip Belediyesi Pers. Ltd. Şti. 09.09.2021

Ankara Akyurt Belediyesi Per. Ltd. Şti. 07.09.2021

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım San. Tic. A.Ş. 17.10.2021