KPSS şartı yok! Kızılay'dan 11 farklı kadroya personel alımı! Kızılay personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Kızılay personel alımı başvuru şartları nelerdir? Kızılay'da görev almak isteyen vatandaşlar için KPSS şartı olmadan 11 farklı personel kadroya personel alımı yapılacak. Türkiye'nin birçok ili için alınacak başvurular online olarak yapılacak. Adaylar başvurularını 3 Mart 2021 tarihine kadar yapabiliyor. Peki, Kızılay personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Giriş Tarihi 24 Şubat 2021, 13:40 Güncelleme 24 Şubat 2021, 13:40
KPSS şartı yok! Kızılay’dan 11 farklı kadroya personel alımı! Kızılay personel alımı başvuru şartları nelerdir?

İÇİNDEKİLER

Kızılay personel alımı başvuru şartları nelerdir? Kızılay birçok farklı kadroya alım yapacağını duyurdu. 3 Mart'a kadar yapılacak başvurularda KPSS şartı aranmayacak. 11 alım yapılacak ve başvurulara yoğun ilgi gösteriliyor. Kurum başvuruları resmi kariyer sayfası üzerinden online olarak alıyor.

ALIM YAPILACAK KADROLAR!

Yardımcı

Usta

Operatör

Bölüm Sorumlusu

Kısım Sorumlusu

Doktor

Tercüman (Arapça)

Tercüman (Farsça)

Reporting Team Leader (Raporlama Takım Lideri)

Çağrı Merkezi Operatörü

Veri Doğrulama ve Analiz Asistanı

KIZILAY İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kızılay personel alım ilanlarını basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx resmi internet sitesi üzerinden yayınlıyor. Başvuruda bulunabilmek için öncelikle açık pozisyonlar bölümündeki ilan tıklayın. Açılan ilanda belirtilen başvuru şartlarına uygunluk sağlamanız halinde yine sayfanın sağ üst köşesinde bulunan "İlana Başvur" ikonuna tıklayın üyelik ve öz geçmiş adımlarını tamamladıktan sonra başvuru işleminiz tamamlanmış olacak.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ