MSB personel alımı sonuçları sorgulama! 1072 MSB işçi alımı sonuçları nasıl öğrenilir? (MSB personel temin)

MSB işçi alımı sonuçları başvuru yapan binlerce aday tarafından sorgulanıyor. MSB personel alımı sonuçları sorgulama işlemi arama motorlarında sorgulanıyor. Millî Savunma Bakanlığına bağlı iş yerlerinde istihdam edilmek üzere 1072 işçi alımı için başvurulara yoğun ilgi gösterilmişti. İŞKUR tarafından belirlenen sonuçlar MSB’ye gönderildi. Beklenen sonuçlar açıklandı ve kimlerin iş sahibi olabileceği de belli oldu. İşte, MSB personel işçi alımı sonuçları!

Giriş Tarihi 22 Aralık 2020, 14:33 Güncelleme 22 Aralık 2020, 14:33
MSB personel alımı sonuçları sorgulama! 1072 MSB işçi alımı sonuçları nasıl öğrenilir? MSB personel temin

İÇİNDEKİLER

MSB işçi alımı sonuçları için beklenen açıklama geldi. MSB personel alımı sonuçları belli oldu. MSB personel temin ekranı üzerinden vatandaşlar iş sahibi olup olmadığını öğrenebiliyor. Binlerce kişinin başvuru yaptığı 1072 işçi alımı sonuçlarına göre, alımı yapılacak işçiler Millî Savunma Bakanlığına bağlı iş yerlerinde istihdam edilecek. İşte, MSB işçi alımı sonuç sorgulama ekranı!

MSB PERSONEL ALIMI SONUÇLARI!

Millî Savunma Bakanlığına bağlı iş yerlerinde istihdam edilmek üzere 19 Ekim-13 Kasım 2020 tarihleri arasında ve 04 Aralık 2020 tarihinde yapılan işçi alım sınavı sonuçları belli oldu. Sınav sonuçlarına http://personeltemin.msb.gov.tr adresinden ulaşabilecek.

Millî Savunma Bakanlığına bağlı iş yerlerinde istihdam edilmek üzere alımına müsaade edilen 1.072 (bin yetmiş iki) açık iş pozisyonu için başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)'nun resmi internet sitesinde yayımlanarak alınmıştır. Yapılan başvuruların sonuçları İŞKUR tarafından Bakanlığımıza teslim edilmiştir.

MSB İŞÇİ ALIMI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TABAN PUAN KAÇ?

MSB tarafından yayımlanan 1072 işçi alımı mülakat duyurusunda, "Sözlü sınavda tüm adaylar 100 (yüz) tam puan üzerinden değerlendirilecek ve 70 (yetmiş) puanın altında puan alan adaylar başarısız sayılacaktır.

Adayların atanmaya esas başarı puanı ve başarı sırası bu puan üzerinden tespit edilecektir. Sözlü sınav sonucunda, sınavda başarılı bulunan (70 ve daha üstü puan alan) yüksek puanlı adaydan başlanmak suretiyle ilgili ilanda belirtilen açık iş gücü miktarınca asil ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Sınav sonucu Milli Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinde yayımlanacaktır. Sınav sonucunun bildirilmesi için adaylara ayrıca başka bir tebligat yapılmayacaktır" ifadelerine yer verildi.