Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan 18. yıl dönümlerini Paris’te stadyumda kutladı
Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan, evliliklerinin 18. yılını sürpriz bir adreste kutladı. Ünlü çiftin tercihi Paris’teki stadyum olurken, paylaşımları kısa sürede ilgi gördü. Altuğ "İyi ki sevgilim" notuyla romantik karelerini paylaştı.
Magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan, evliliklerinde 18 yılı geride bıraktı.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın stadyumdaki kutlamasından bir kare / Fotoğraflar sosyal medyadan alınmıştır.
STADYUMDA YIL DÖNÜMÜ KUTLAMASI
Mutlu birliktelikleriyle sık sık gündeme gelen ünlü çift, yıl dönümlerini bu kez farklı bir konseptle kutladı. Paris'te bulunan Parc des Princes stadyumunu tercih eden ikili, bu anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

AŞKLA GEÇEN 18 SENE
Pınar Altuğ, eşiyle birlikte verdiği pozu "İyi ki sevgilim" notuyla yayınlarken, #18Sene ve #EvlilikYıldönümü etiketlerini de ekledi. Paylaşım kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın Paris tatilinden bir karesi
"PARİS FİLTRESİYLE PARİS'TE"
Öte yandan çift, daha önce de romantik paylaşımlarıyla gündeme gelmişti. Yağmur Atacan'ın Paris tatilinden paylaştığı kareye "Paris filtresiyle Paris'te! Filtresiz aşk" notunu düşmesi, sosyal medyada büyük beğeni toplamıştı.

KARŞILIKLI ROMANTİK JEST
Pınar Altuğ da bu paylaşıma kayıtsız kalmayarak aynı fotoğrafı kendi hesabında paylaşmış ve "Eşim bey uzaklara gidince özleyip fotoğrafımızı paylaşmış" notunu eklemişti. Çiftin bu karşılıklı jestleri, takipçileri tarafından beğeniyle karşılandı.