Başından vurularak ölümden dönmüştü! Mutlu Kaya’nın satırları yürek sızlattı: Ben anneme bakacaktım...
Katıldığı bir ses yarışmasında adını duyurduktan sonra erkek arkadaşı tarafından başından vurulan ve ağır yaralanan Mutlu Kaya, uzun süre yaşam mücadelesi vererek hayata tutundu. Zorlu bir tedavi sürecinin ardından yeni hayatına ‘merhaba’ diyen genç kadın, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla da sık sık adından söz ettirdi. O paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyen Mutlu, bu kez yürek sızlatan satırlarıyla gündeme geldi.
Katıldığı ses yarışmasıyla adını duyuran ve Sibel Can'ın veliahttı olarak gösterdiği Mutlu Kaya, erkek arkadaşı tarafından başından vurularak ölümden dönmüştü.
Kaynak: Sosyal medya
Bu saldırı sonrası konuşma ve yürüme yetisini kaybeden Kaya, zorlu bir tedavi sürecinin ardından yeni hayatına 'merhaba' demişti.
Kaynak: Sosyal medya
Birkaç ay önce yeni şarkısını çıkaran genç kadın, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla da sık sık adından söz ettirdi.
Kaynak: Sosyal medya
O paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyen Mutlu, bu kez yürek sızlatan satırlarıyla gündeme geldi.
Kaynak: Sosyal medya
Duygusal bir mesaj paylaşan Mutlu Kaya sevenlerini üzdü. Kaya, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Dört duvar arasında yaşıyorum yıllardır hayallerim vardı. Benim umutlarım çok mutlu olacaktım, annem bana değil ben anneme bakacaktım. Kendimi kafeste hissediyorum bir kuş misali artık özgürce uçmak istiyorum"
Kaynak: Sosyal medya
İşte o paylaşım...