Aramızdan ayrılalı 40 gün oldu! Tanyeli'nin eşi İlker Sünneli’den duygusal paylaşım: En sevdiğin yerdeyiz
Asıl adı Öznur Kral olan Tanyeli, 2,5 senedir mücadele ettiği pankreas kanserine yenik düştü. Acı haberiyle sevenlerini yasa boğan Tanyeli’nin vefatının ardından 40 gün geçti. Ünlü ismin eşi İlker Sünneli’den ise duygu yüklü bir paylaşım geldi.
2,5 senedir pankreas kanseriyle mücadele eden oryantal Tanyeli, entübe edilmesinin ardından tedavi gördüğü hastanede 17 Mart 2025 günü vefat etti.
Kaynak: Sosyal medya
Bodrum'daki Aile Mezarlığı'na defnedilen Tanyeli'nin acı haberi sevenlerini yasa boğdu. Ünlü ismin eşi İlker Sünneli ise sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla Tanyeli'ye olan özlemini sık sık dile getirdi.
Kaynak: Sosyal medya
İlker Sünneli, eşinin vefatının 40'ıncı gününde de duygusal bir mesaj yazdı. Eşi için lokma dağıtan Sünneli, o anları Instagram hesabından sevenleriyle paylaştı.
Kaynak: Sosyal medya
Sünneli, paylaşımına şu notu ekledi: "Canım benim bugün aramızdan ayrılışının 40. günü. Tüm dualar, hayırlar senin için. Rabbim kabul etsin. En sevdiğin yerdeyiz. Nurlar içinde cennetin en güzel yerinde iyi uyu meleğim"
Kaynak: Sosyal medya
İşte o paylaşım...