Avukat Kumru Tanyas gündeme bomba gibi düşecek! Ayça Ayşin Turan o proje için bakın ne yaptı

Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç, "Gölgede 39 Derece" filmi için yeniden bir araya geldi. Tunç Şahin'in yönetmenliğini üstlendiği filmde, Turan ve Andıç'a Cem Davran, Pelinsu Pir, Zeynep Oymak, Ulaşcan Kutlu ve Zeynep Dinsel gibi isimler eşlik ediyor. Bugün sete çıkan film, izleyicilere etkileyici bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :10 Temmuz 2024 , 09:29 Güncelleme Tarihi :10 Temmuz 2024 , 09:38
Avukat Kumru Tanyas gündeme bomba gibi düşecek! Ayça Ayşin Turan o proje için bakın ne yaptı

İÇİNDEKİLER

Gölgede 39 Derece filmi bugün sete çıktı. Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç'ın paylaştığı filmde, avukat Kumru Tanyas ve Fatih karakterlerinin yollarının kesişmesi anlatılıyor. Filmin yönetmenliğini Tunç Şahin, görüntü yönetmenliğini ise Özgür Eken üstleniyor.

Ayça Ayşin Turan, 2017 yapımı "Meryem" dizisindeki partneri Furkan Andıç ile ikinci kez bir araya gelerek "Gölgede 39 Derece" filminde başrolü paylaşıyor.

O PROJE İÇİN BAKIN NE YAPTI!

Ayça Ayşin Turan, film için saçlarına yeni bir imaj verdi.

👇



Birsen Altuntaş'ın haberine göre, filmin yönetmen koltuğunda Tunç Şahin otururken, görüntü yönetmenliğini Özgür Eken üstleniyor.

Filmde, avukat Kumru Tanyas rolünü canlandıracak olan Ayça Ayşin Turan, bu rol için yeni bir imajla karşımıza çıkıyor. Hikaye, Kumru Tanyas'ın bir dava için memleketi İzmir'e gitmesi ve burada Fatih ile yollarının kesişmesi etrafında dönüyor. Uygar Şirin'in kaleme aldığı senaryo, izleyicilere sürükleyici bir hikaye vaat ediyor.

Avukat Kumru Tanyas gündeme bomba gibi düşecek! Ayça Ayşin Turan o proje için bakın ne yaptı

Oyuncu kadrosunda ayrıca Fatih rolünde Furkan Andıç, Şevket rolünde Fatih Al, İskender rolünde Cem Davran, Gönül rolünde Pelinsu Pir, Gülcan rolünde Zeynep Oymak, Cemo rolünde Ulaşcan Kutlu ve Hale rolünde Zeynep Dinsel yer alıyor.