4 oyuncu diziden ayrıldı! Kızılcık Şerbeti Apo için başrol değişikliği kararı; Rolü teslim alacak kişi...

Kızılcık Şerbeti, son bölümün finalinde izleyicilerine büyük bir sürpriz yaşattı. Uzun süredir ekranlarda izleyicilerle buluşan dizi, Nursema ve Umut çiftinin evliliğinde yaşanan dramatik gelişmelerle sona erdi.

Giriş Tarihi 24 Nisan 2024, 09:30 Güncelleme 26 Nisan 2024, 17:14
4 oyuncu diziden ayrıldı! Kızılcık Şerbeti Apo için başrol değişikliği kararı; Rolü teslim alacak kişi...

İÇİNDEKİLER

Kızılcık Şerbeti, son bölümünde izleyicilere büyük bir şok yaşattı. Uzun süredir ekranlarda seyircilerle buluşan dizi, Nursema ve Umut çiftinin ilişkisinde yaşanan dramatik gelişmelerle sona erdi. Son bölümde Umut'un, Nursema'yı aldatması izleyicileri derinden sarsarken, seyirciler ekran başında topluca beddua ettiler ve bu aşkın geleceğini merak ettiler. Büyük badireler atlatılarak evlenen Nursema ve Umut çifti için yolun sonuna gelindi. İşte yeni bölüme dair merak edilenler...

Nursema ve Umut çiftinin ilişkisi, başlangıçta masalsı bir aşk hikayesine dönüşürken, ikinci sezonunda büyük sınavlardan geçti.

Umut'un özgüvensiz tavırları ve kompleksleri, çiftin ilişkisini derinden sarsarken, son bölümde yaşanan bir yalan ve aldatma krizi ilişkiyi tamamen kopma noktasına getirdi.

Umut'un, Nursema'ya karşı duyduğu güvensizlik ve kıskançlık nedeniyle attığı yalan, çift arasında derin bir güvensizlik krizine yol açtı.

Umut'un kendi yataklarında Nursema'yı aldatması ise izleyicileri şok etti ve ilişkinin geleceği konusunda büyük bir belirsizlik oluşturdu.

Sonunda, Nursema ve Umut çiftinin boşanma kararı almasıyla dizi final yaparken, Ünallar köşkünde gerilim doruk noktasına ulaşacak. Gelin-kaynana gerilimi, Pembe ve Görkem arasındaki çatışma Nilay'ın da katkısıyla zirveye çıkacak.

Kızılcık Şerbeti'nin son bölümü, izleyicilere duygusal anlar yaşatırken, Nursema ve Umut çiftinin ayrılığıyla diziye vedalaşma vakti geldi. Ancak, Ünallar köşkünde yaşananlar izleyicileri derinden etkileyecek.

4 İSİM DİZİDEN AYRILDI

Settar Tanrıöğen'den sonra 2 isim daha diziye veda etti.

Kızılcık Şerbeti'nde Ertuğrul ve Mihri diziden ayrıldı. Kayra Şenocak'ın Ertuğrul karakteri ve Gizem Yanık'ın Mihri karakteriyle serüvenlerine son vermesi, izleyicileri derinden etkiledi.

Dizide Barış Kılıç'ın oynadığı Ömer karakterinin avukatı olan Oral Özer de diziye veda etmişti.

SETTAR TANRIÖĞEN DİZİYE GERİ Mİ DÖNECEK?

Muhabirler, 3. sezonda hangi Apo'nun yer alacağını sordu. Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ise konu hakkında bilgisi olmadığını söyledi.

Settar Tanrıöğen'in istemesi durumunda rolü geri teslim edeceğini de ekledi.