3 isim gidince... Kızılcık Şerbeti'nde ayrılıklar silsilesi; Nursema için yolun sonu göründü!

"Kızılcık Şerbeti" dizisinde, karakterlerin yaşamları sürekli olarak beklenmeyen olaylarla sarsılıyor. Görkem'in beklenmedik değişimi, Pembe'yi çaresiz bırakıyor ve zorlu kararlar alma noktasına getiriyor. Pembe'nin sessizliği yakında son bulacak. Diğer yandan, Umut ve Nursema çifti evliliklerini kurtarma çabasında, ancak sorunlar her geçen gün daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Boşanma kararı alan Nursema'nın geleceği ise izleyiciler tarafından bekleniyor. İşte "Kızılcık Şerbeti" dizisinin 59. bölümüne dair gelişmeler...

Giriş Tarihi 16 Nisan 2024, 08:52 Güncelleme 16 Nisan 2024, 08:52
3 isim gidince... Kızılcık Şerbeti’nde ayrılıklar silsilesi; Nursema için yolun sonu göründü!

İÇİNDEKİLER

Kızılcık Şerbeti dizisi, son bölümüyle izleyicileri büyük bir şok yaşatarak tartışmalara neden oldu. Başrollerinde Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Kaan Taşaner gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi, izleyicileri derinden etkileyen sahnelerle dolu bir bölümle seyircinin karşısına çıktı. Gelecek bölümde yaşananlar ise ortalığı iyice karıştıracak. İşte merak edilenler...

KIZILCIK ŞERBETİ 59. BÖLÜMDE NELER OLACAK? FRAGMAN GELDİ

Pembe, Görkem'in ani değişimi karşısında şaşkına dönmüş durumda.

Ona karşı duyduğu güven ve sevginin yerini şüphe ve endişe almış. Uzun süre durumu idare etmeye çalışsa da içinde biriken duygularını bastıramayacak ve sonunda sesini yükseltecek.

Çimen'in Görkem'in düğününe gelmemesi, Kayhan'ı rahatsız etmiş durumda. Bu konuda kararlı ve inatçı olan Kayhan, bu meseleyi kapatmayacak ve üzerine gitmeye devam edecek.

Ömer ve Kıvılcım'ın aynı evde yaşamaya başlaması, ikiliyi mutlu ederken bir yandan da bir dizi sorunu beraberinde getirecektir.

Nilay'ın ısrarlarına dayanamayan Giray, DNA testi yaptırmaya karar verir.

Umut ve Nursema ise evliliklerini kurtarmaya çalışıyor olsa da işler her geçen gün daha da karmaşık hale geliyor.

Pembe'yi itmediğini ve dolayısıyla masum olduğunu kanıtlamak Alev için çok önemlidir, bu konuyu açıklığa çıkarmak için uğraşacaktır. Ona en büyük yardım elini uzatacak kişi sürpriz bir şekilde hiç beklemediği bir anda karşısına çıkacaktır.

DİZİ 7 HAZİRAN'DA SEZON FİNALİ YAPACAK

Kızılcık Şerbeti'nde herkesi şaşırtarak imam nikahı kıyan ve tesettüre giren Çimen (Selin Türkmen) yavaş yavaş aşık olduğu adamın yalanlarıyla peş peşe yüzleşmeye devam edecek. Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Giray (Kaan Taşaner) yakınlığı tam gaz ilerleyecek. Dizi 7 Haziran'da ekrana gelecek 66. bölümde bomba bir sezon finaliyle tatile girecek.

NURSEMA DİZİDEN AYRILACAK MI?

Nursema karakterini canlandıran Ceren Karakoç'un diziden ayrılacağı iddiaları da sosyal medyada konuşuluyor. Yeni bölümde Umut'tan boşanacağını duyuran Nursema daha fazla olanlara dayanamayacak. Fragmanda Umut'u başka kadınla yatakta basan Nursema'nın ilerleyen bölümlerde Rüzgar'la sevgili olacağı da konuşuluyor.

Nursema kısa sürede evliliği fesh ederek boşanma davası açacak.

3 İSİM VEDA ETTİ

Settar Tanrıöğen'den sonra 2 isim daha diziye veda etti.

Kızılcık Şerbeti'nde Ertuğrul ve Mihri diziden ayrıldı. Kayra Şenocak'ın Ertuğrul karakteri ve Gizem Yanık'ın Mihri karakteriyle serüvenlerine son vermesi, izleyicileri derinden etkiledi.