Veda kararı sinirleri darmaduman edecek! Kızılcık Şerbeti Nilay için beklenmedik final

Kızılcık Şerbeti, yeni bölümüyle izleyicilerle buluştu. Ancak bu sefer beklenmedik gelişmelerle dolu bir bölüm izleyicileri şaşırttı.

Giriş Tarihi 08 Nisan 2024, 10:33 Güncelleme 09 Nisan 2024, 08:01
Veda kararı sinirleri darmaduman edecek! Kızılcık Şerbeti Nilay için beklenmedik final

İÇİNDEKİLER

Kızılcık Şerbeti'nde seyirciyi şoktan şoka sokan gelişmeler yaşanıyor. Abdullah'ın, karısının ölümüne sebep olduğunu düşündüğü için ayrıldığı Alev ile yeniden barışması, izleyiciler arasında şaşkınlık yarattı. Özellikle Alev için ev tutması ve yasak aşk yaşamaya devam etmeleri, seyircilerin tepkisine neden oldu. Yayınlanacak yeni bölümde ise dizinin hayranlarını kötü sürprizler ve ayrılıkların beklediği gelen bilgiler arasında yer aldı. Öte yandan dizide yeni bir veda kararı geldi. İşte merak edilenler ve detaylar haberimizde...

DİZİDE TEPKİ ÇEKEN SAHNELER VE BÜYÜK ŞOKLAR

Dizinin son bölümü, izleyicilerden bir kez daha tepki çeken sahnelerle doluydu. Özellikle alınan bir karar herkesi büyük bir şok içinde bıraktı.

Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Kaan Taşaner gibi usta isimlerin rol aldığı dizi, gelen haberle izleyicilerin morallerini bozdu.

VEDA KARARI ŞAŞIRTTI

Sürprizlerle dolu senaryosuyla dikkat çeken dizi, veda kararıyla izleyicileri şaşırttı. Her bölümü merakla beklenen Kızılcık Şerbeti, kısa bir ara vererek ekranlara veda etti. Dizinin 59. bölümü, Ramazan Bayramı'na denk gelmesi nedeniyle bir sonraki haftaya ertelendi.

KÖTÜ SÜRPRİZLER VE AYRILIKLAR BEKLENİYOR

Yeni bölümde ise dizinin hayranlarını kötü sürprizler ve ayrılıkların beklediği gelen bilgiler arasında.

YENİ İSİM KADROYA KATILIYOR

Dizinin yeni bölümünde, Hatice Deniz adıyla tanıdığımız genç yetenek, önemli bir rolle diziye konuk olacak. Deniz, Sevilay karakterinin kızı Begüm olarak karşımıza çıkacak ve izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

MELİS CİVELEK'İN KIZINDAN BOMBA AÇIKLAMA: "KIZILCIK ŞERBETİ'NDE BÜYÜK SÜRPRİZ!

Dizinin senaristi Melis Civelek'in kızı Feyza Civelek katıldığı bir programda diziyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Civelek, senaryoyla ilgili spoiler vererek dizi hayranlarını şaşırttı.

Ünlü oyuncu Nilay karakterinin kısa bir süre sonra tesettürlü olduğu halinden vazgeçeceğini açıkladı.

Bu beklenmedik değişim, dizinin ilerleyen bölümlerinde büyük bir sürpriz yaşanacağını işaret ediyor.