Sandık Kokusu'nda 1 değil 2 ayrılık birden; Seyirci bile ne olduğunu anlayamadı!

Sandık Kokusu her hafta yeni bölümleriyle ekranlara geliyor. Ancak son günlerde diziyle ilgili ortaya atılan iddialar, dizinin hayranlarını üzecek cinsten. İddialara göre, dizinin oyuncularından ikisi yakın zamanda projeden ayrılabilir.

Giriş Tarihi 07 Nisan 2024, 11:13 Güncelleme 07 Nisan 2024, 11:15
Sandık Kokusu’nda 1 değil 2 ayrılık birden; Seyirci bile ne olduğunu anlayamadı!

İÇİNDEKİLER

Show TV ekranlarında yayınlanan Sandık Kokusu dizisinin başrol oyuncularından ikisinin diziden ayrılacağı iddia ediliyor. Ancak henüz bu iddiaların ne kadar doğru olduğuna dair resmi bir açıklama yapılmadı. İkilinin ayrılığıyla ilgili ortaya atılan iddialar dizinin hayranlarını üzüntüye boğarken izleyicilerin dizinin geleceği konusunda endişelerini arttırdı. Şimdi izleyiciler yeni bölümde yaşanacakları merakla bekliyor.

SÜRPRİZ İDDİA

Sandık Kokusu'nda sarsıcı bir iddia gündeme oturdu. Dizinin sevilen karakterlerinden iki karakterin diziye veda edebileceği konuşuluyor.

İki ana karakterin diziden ayrılacağı iddiaları dizinin geleceği hakkında da belirsizlik yaratıyor.

Sandık Kokusu'nun ilerleyen bölümlerinde neler yaşanacağı ve boşalan karakterlerin nasıl yer alacağı izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Metin Akdülger ve Mina Akdin'in diziye veda edeceği kulislerde sık sık konuşulsa da bu iddialar henüz doğrulanmadı.

İzleyiciler bu gelişmelerin doğru çıkıp çıkmayacağını dört gözle bekliyor.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Adnan'ın ihanetini sindirmek özellikle Irmak için oldukça zor bir süreç olsa da Filiz, bu ağır yükten kurtulduğu için içsel bir rahatlama hisseder.

Hasan'la iş yapmak isteyen Reha ise bir şekilde yine bir görüşme ayarlamayı başarır. Ancak Reha'nın konuşması sırasında anlattığı Filiz'in geçmişiyle ilgili ayrıntılar Hasan'ın dikkatini çeker.