Final gibi karar... Hudutsuz Sevda dizisinde veda konvoyu; 2 isim için ayrılık fişeği ateşlendi!

Son haftalarda yaşanan olaylarla birlikte tansiyon iyice yükseldi ve izleyicilerin tepkisi ardı ardına gelmeye başladı. Dizinin son bölümlerinde yaşanan gelişmeler, seyirciler arasında büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. Karakterler arasındaki ilişkilerin karmaşıklığı, beklenmedik dönüşler ve dramatik sahneler tepkilerin artmasına yol açtı.

Giriş Tarihi 08 Nisan 2024, 10:20 Güncelleme 08 Nisan 2024, 10:20
Final gibi karar... Hudutsuz Sevda dizisinde veda konvoyu; 2 isim için ayrılık fişeği ateşlendi!

İÇİNDEKİLER

Hudutsuz Sevda dizisi hakkında beklenmedik bir gelişme duyuruldu. Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi önemli isimler arasında ayrılık kararları ardı ardına gelmeye başladı. Bu gelişmeler, dizinin seyirci tarafından nasıl karşılandığını merak uyandırdı. İşte diziye dair son gelişmeler haberimizde...

DİZİ HAKKINDA KARAR VERİLDİ

Gerilim dolu sahneleriyle dikkat çeken Hudutsuz Sevda dizisi hakkında önemli bir karar alındı. Son yayınlanan bölümle birlikte, beklenmedik bir veda haberi alındı.

YAYINLANMAYACAK

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi usta oyuncuların bir araya geldiği dizi, 11 Nisan Perşembe günü Ramazan Bayramı haftasına denk geldiği için yayınlanmayacak.

Önümüzdeki haftanın bayram haftasına denk gelmesi nedeniyle ertelenen yeni bölümün yayın tarihi ise belli oldu. Perşembe akşamları izleyicilerle buluşan Hudutsuz Sevda dizisinin 28. yeni bölümü, 17 Nisan 2027 Perşembe akşamı ekranlara gelecek.

1 OYUNCUDAN AYRILIK KARARI: YENİ SEZONDA OLMAYACAK

Murat Öztürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu, senarist Bahadır Özdener'in kaleminden çıkan "Hudutsuz Sevda", izleyicileri için kriz niteliğinde bir haber geldi.

Yeni sezonda dizinin sevilen karakterlerinden Asiye'yi canlandıran Esra Dermancıoğlu, ekibe veda ediyor.

Asiye'nin ayrılığı, dizinin tüm dengelerini değiştirecek nitelikte.

Öte yandan Asiye'yi öldüren Ceylan'ın hapse gireceği ve birkaç bölüm sonra diziden ayrılacağı ileri sürüyor.

Asiye karakterinin diziden ayrılmasıyla birlikte, izleyiciler yeni sezonun nasıl şekilleneceğini merakla bekliyor.