Dünyada sadece 599 tane var! Cristiano Ronaldo'nun yeni otomobili ağızları açık bırakacak! Fiyatı tam 87 milyon TL

Al-Nassr'ın dünya çapında tanınan yıldızı Cristiano Ronaldo, sadece futbol yetenekleriyle değil, aynı zamanda muhteşem araba koleksiyonuyla da adından söz ettiriyor. Ronaldo'nun Barcelona sokaklarında gezdiği yeni otomobili ise görenleri hayran bırakıyor. İşte Ronaldo'nun yeni gözbebeği...

Giriş Tarihi 30 Mart 2024, 15:16 Güncelleme 30 Mart 2024, 15:18
Dünyada sadece 599 tane var! Cristiano Ronaldo’nun yeni otomobili ağızları açık bırakacak! Fiyatı tam 87 milyon TL

İÇİNDEKİLER

Portekizli futbol efsanesi Cristiano Ronaldo, lüks araba koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. Bu kez, 2.5 milyon euro (87 milyon lira) değerindeki Ferrari Daytona SP3 ile Portekiz sokaklarında görüldü. Ronaldo'nun tutkusu olan lüks otomobiller, yine dikkatleri üzerine çekti. İşte Ronaldo'nun yeni göz bebeği...

Portekizli futbol efsanesi Cristiano Ronaldo, lüks araba koleksiyonuna yeni bir halka daha ekledi. Al-Nassr'ın yıldızı, 2.5 milyon euro (87 milyon lira) değerindeki nadir bir güzellik olan Ferrari Daytona SP3 ile Portekiz'in sokaklarında boy gösterdi.

Ronaldo'nun, milli takım için Portekiz'e geldiği sırada bu göz alıcı araçla görüldüğü bildirildi. Sadece 599 adet üretilen bu özel model, otomobil tutkunlarının ilgisini çekiyor. Ferrari Daytona SP3, 840 beygir gücü ve 697 Nm tork üretme kapasitesine sahip, bu da onu sıradan bir otomobilden çok daha özel kılıyor. Ayrıca, bu güçlü araç, sıfırdan 100 km hıza inanılmaz bir 2.85 saniyede ulaşabiliyor.

Ronaldo'nun bu yeni otomobiliyle, onun sadece futbol sahalarında değil, aynı zamanda lüks ve nadir otomobillerin dünyasında da kendine sağlam bir yer edindiğini bir kez daha görmüş olduk.