Dilberay neden cezaevine girdi, kaç yıl hapis yattı, cinayet mi işledi? Yıllar sonra ağlayarak itiraf etmişti! "7-8 yerinden..."

Türk müziğinin unutulmaz seslerinden biri olan Dilber Ay'ın hayatı, müzik kariyerindeki başarılarıyla olduğu kadar özel hayatındaki zorluklarla da dolu. Son olarak, sanatçının yaşam öyküsünün anlatıldığı biyografik film "Dilberay'ın" televizyon ekranlarında seyirciyle buluştu ve seyircileri etkiledi.

Giriş Tarihi 19 Mart 2024, 00:46 Güncelleme 19 Mart 2024, 00:46
Dilberay neden cezaevine girdi, kaç yıl hapis yattı, cinayet mi işledi? Yıllar sonra ağlayarak itiraf etmişti! 7-8 yerinden...

İÇİNDEKİLER

Dilber Ay'ın hayatı sadece sahne performansları ve başarılarla değil, aynı zamanda zorlu dönemlerle de şekillendi. Sanatçının bir dönem cezaevinde geçirdiği süre, hayatının önemli bir bölümünü oluşturuyor ve bu deneyimler onun kişiliğini derinlemesine etkiledi.

DİLBERAY NEDEN CEZAEVİNE GİRDİ?

Dilberay filminin ardından ünlü şarkıcının neden hapis yattığı merak konusu oldu. Yıllar önce işlediği bir cinayet nedeniyle cezaevinde yatan Dilber Ay yaşadığı acı dolu günleri ilk defa açıklamıştı.

2017 yılında Bir televizyon programına konuk olan ünlü türkücü Dilber Ay, canlı yayında hapse neden girdiğini gözyaşlarıyla anlatmıştı.

"7-8 YERİNDEN BIÇAKLADIM"

Almanya'da turne sırasında kendisine tecavüz etmek isteyen kişiyi öldürdüğünü belirten Dilber Ay, "Başıma kötü bir şey gelmesin diye vurdum adamı. 7-8 yerinden bıçakladım. Ah vah etmedim. Sarkıntılık yapmak istedi, o da boğazında kaldı" sözleriyle itirafta bulunmuştu.

"8 AY 21 GÜN HAPİS YATTI"

Ünlü türkücü, işlediği cinayet yüzünden Frankfurt'ta 8 ay 21 gün cezaevinde kaldı.