Gönül Dağı'nın Dilek'iydi; 3 ayda 5 kilo verdiren Gülsüm Ali İlhan diyeti! İşte 29'luk çıtırın zayıflık sırrı; "Sabaha karşı 3'te 5'te kalkıp..."

Televizyon dünyasının parlayan yıldızlarından Gülsim Ali, dikkat çekici fiziği ve ışıltılı görünümüyle hayranlarını kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Herkesin merak ettiği bu fit görünümün arkasında yatan sırra dair, genç oyuncunun verdiği samimi yanıt, takipçileri arasında sevinç ve gülümsemelere neden oldu. Gülsim Ali'ye yöneltilen diyet ve sağlıklı yaşam soruları üzerine, genç oyuncu yaşam tarzından kesitler sunarak, fit kalmanın püf noktalarını paylaştı.

Giriş Tarihi 14 Mart 2024, 09:19 Güncelleme 14 Mart 2024, 09:19
Gönül Dağı’nın Dilek’iydi; 3 ayda 5 kilo verdiren Gülsüm Ali İlhan diyeti! İşte 29’luk çıtırın zayıflık sırrı; Sabaha karşı 3’te 5’te kalkıp...

İÇİNDEKİLER

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'ndan ayrılan Gülsim Ali İlhan, son dönemde sık sık gündeme geliyor. Sosyal medya üzerinden takipçilerinin merak ettiği soruları yanıtlayan İlhan, özellikle bir takipçisinin kilo problemiyle ilgili sorduğu soruya verdiği samimi cevap, dikkatleri üzerine çekti. İşte detaylar...

Gülsim Ali'nin Kariyer Yolculuğu:
Gülsim Ali, TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nda sergilediği üstün oyunculuk performansıyla tanındı. Ardından Al Sancak dizisiyle kariyerine devam eden genç oyuncu, hem yetenekleriyle hem de doğal güzelliğiyle izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Sosyal medya hesapları aracılığıyla da takipçileriyle etkileşimde bulunan Gülsüm Ali, samimi tavırlarıyla da dikkat çekiyor.

Sosyal Medya Üzerinden Soru-Cevap Etkinliği:

Gülsim Ali, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı üzerinden bir soru-cevap etkinliği düzenledi. Takipçilerinin merak ettiği konuları samimi bir şekilde yanıtlayan Ali, bir takipçisinin "Hiç kilo problemi yaşadığınız oluyor mu? Diyet yapıyor musunuz?" sorusuna içten bir yanıt verdi.

Samimi Cevaplar:

Gülsim Ali, takipçisinin kilo problemiyle ilgili sorusuna karşılık olarak oldukça samimi bir açıklama yaptı. Genç oyuncu, fazla kilolarının kendisi için bir "sorun" olduğunu belirtirken, özellikle tatlıya olan düşkünlüğünü ve düzenli spor yapamama konusundaki zorluklarını paylaştı. Diyet yapmayı denemediğini ve düzensiz spor alışkanlıklarına sahip olduğunu ifade eden Ali, son zamanlarda kocaman bir kavanoz tatlısı yediğini ve bunun sorumlusunun da kostüm şefleri olduğunu dile getirdi.

İlhan, "Yaşamaz olur muyum, yaşıyorum elbette. Özellikle bu aralar fazla kilolarım bir 'sorun' olarak karşıma çıkıyor. Ben hiçbir zaman çok zayıf biri olmadım, tatlıya çok çook çoook düşkünüm hem de küçüklüğümden beri. Sabaha karşı 3'te 5'te kalkıp tatlı yiyen biriyim ben. Düzenli spor yapamıyorum, ne yazık ki çabuk pes ediyorum. Diyet yapmadım, yapamıyorum galiba. Az önce kocaman bir kavanoz tatlısı yedim mesela, bunun sorumlusu da kostüm şefimiz Merve hanım, hamile rolünü canlandırıyoruz diye bize kilo aldırmaya çalışmanız." ifadelerine yer vermişti.

KİLO İSYANI

Gülsim Ali İlhan bir ödül töreninde açıklamalarda bulunmuştu.

Kilo aldığından dert yanan oyuncu, "Enerjisi çok yüksek biriyim. Kiloma çok dikkat etmem gerekiyor ama patatesi çok seven biri olarak zorlanıyorum. Çalışmaktan diyet ve spor yapma lüksümüz yok. Bu gibi sebeplerle kilo aldım biraz" dedi.