Kurtlar Vadisi'nin Abuzer'ini bakın kim seslendirmiş! Meğer Muhammed Cangören'in yerine iki isim birden...

2003 yılında izleyiciyle ilk kez buluşan Kurtlar Vadisi'nin yıldızı olan Muhammed Cangören Abuzer Kömürcü karakteriyle gönüllerde taht kurdu. Her bir repliğiyle izleyicilerin hafızalarında yer edinen Cangören, karakterin yaratılış süreciyle diziyle ilgili anılarını anlattı. Abuzer Kömürcü karakterini canlandırmak için özel bir hazırlık sürecinden geçtiğini belirten Cangören rolüne derinlemesine hazırlandığını ve karakterin iç dünyasına tam anlamıyla büründüğünü dile getirdi.

Giriş Tarihi 09 Mart 2024, 17:07 Güncelleme 09 Mart 2024, 17:07
Kurtlar Vadisi’nin Abuzer’ini bakın kim seslendirmiş! Meğer Muhammed Cangören’in yerine iki isim birden...

İÇİNDEKİLER

Kurtlar Vadisi unutulmaz karakterleri ve sürükleyici hikayesiyle yıllarca izleyicileri ekran başına kilitledi. Dizi birçok usta oyuncuyu bir araya getirirken bu isimlerden biri de Muhammed Cangören oldu. Cangören, Abuzer Kömürcü karakteriyle adeta bir döneme damgasını vurdu. Efsane karakterlerden birisi olan Abuzer Kömürcü'nün perde arkasındaki sıra dışı hikayesi yıllar sonra gün yüzüne çıktı.

ABUZER KÖMÜRCÜ: BİR KARAKTERİN İKİ SESİ

Abuzer Kömürcü karakterinin ekrandaki etkileyici varlığı, sadece Cangören'in oyunculuğuyla sınırlı değildi.

Karakter, Dilaver Uyanık ve Şahin Çelik tarafından seslendirilerek daha da unutulmaz bir hale geldi.

Solda Dilaver Uyanık, sağda Şahin Çelik

Cangören, bu iki isimle hiç tanışma fırsatı bulamamış olsa da seslendirme sanatçılarının karaktere kattığı derinliği ve farklı boyutu takdir ettiğini belirtti.

Kendini ekranda izlerken bile şaşıran Cangören "Kurtlar Vadisi'nde kendimi izlerken ben de şaşırıyordum, bu nasıl adam diye" sözleriyle karakterinin derinliğine ve etkisine vurgu yaptı.

Başlangıçta sadece 3 bölüm oynaması planlanan Cangören, karakterin izleyiciler tarafından bu kadar sevilmesiyle birlikte 20 bölüme kadar uzanan bir maceraya imza attı.

Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz karakterlerinden biri olan Abuzer Kömürcü, özellikle oğlu Erdal Kömürcü ile geçen diyaloglarıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Abuzer, dizinin en renkli ve acayip karakterlerinden biri olarak hafızalara kazındı.