Eski rolünü aratmayacak diziyle geri dönüyor! EDHO'nun başrolü sürprizin en kralını yaptı

Dizinin hayranları gözde karakterin geri dönüşüne dair detaylarla birlikte, yıldız oyuncunun yeni projede canlandıracağı karakteri de merakla bekliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yıldız oyuncusunun geri dönüşü için heyecan dorukta. İzleyiciler yeni projenin detaylarını ve karakterin nasıl bir hikayede boy göstereceğini öğrenmek için sabırsızlanıyor.

Giriş Tarihi 10 Mart 2024, 13:46 Güncelleme 10 Mart 2024, 13:46
Eski rolünü aratmayacak diziyle geri dönüyor! EDHO’nun başrolü sürprizin en kralını yaptı

İÇİNDEKİLER

atv ekranlarında uzun süre sevilerek izlenen ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncusuyla ilgili beklenen haber geldi. Dizinin unutulmaz karakterlerinden biri ekranlara yepyeni bir projede geri dönüyor ve bu haberi bekleyen izleyicileri adeta heyecan sardı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bir döneminde seyirciyle buluşan ve izleyicilerin kalbinde taht kuran karakter yeni bir projede hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

SÜRPRİZ GERİ DÖNÜŞ

Kimsesiz Yaşar'ı canlandıran Olgun Şimşek uzun bir aradan sonra yeni bir proje ile ekranlara geri döndü.

YENİ ROLÜ CELAL AĞA

Yeni dizi Kara Ağaç Destanıyla Olgun Şimşek, adından söz ettiren bir dönüş yaptı. Motto Yapım imzasını taşıyan bu dizi 1970'lerde geçen bir hikaye üzerine kurulu.

Şimşek, dizide güçlü ve etkileyici bir karakter olan Celal Ağa'yı canlandırıyor. Olgun Şimşek'in yanı sıra Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Hakan Boyav, Merih Öztürk gibi isimler de dizide yer alıyor.

İzleyiciler, Celal Ağa'nın hikayesinin nasıl gelişeceğini ve diğer karakterlerle olan ilişkilerini merak ediyor.

Öte yandan Kara Ağaç kadrosuna yeni bir ismi dahil ederek hayranlarını meraklandırdı. Merih Öztürk daha önce Balkan Ninnisi dizisinde başarılı bir performans sergilemişti.