EDHO'dan yıldızını ekranlarda tekrar görmeye hazır olun! Eski rolünü aratmayacak diziyle dönüyor

Bir dönem atv ekranlarında izleyicisiyle buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin hayranlarına müjdeli haber geldi verildi. Dizinin gözde karakterlerinden birisi yeni bir karakterle ekranlara geri dönüyor. Dizinin sadık izleyicileri bu karakteri canlandıran ismin yeni projesini ve hayat vereceği karakteri heyecanla bekliyor. Yıldız oyuncunun geri dönüşü için geri sayım başladı. İzleyiciler büyük bir karakterle yeni karakterin nasıl olacağını merak ediyor.

Giriş Tarihi 13 Şubat 2024, 09:49 Güncelleme 13 Şubat 2024, 09:49
EDHO’dan yıldızını ekranlarda tekrar görmeye hazır olun! Eski rolünü aratmayacak diziyle dönüyor

İÇİNDEKİLER

Olgun Şimşek Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Kimsesiz Yaşar rolüyle hafızalara kazınmıştı. Uzun bir aradan sonra hayranlarının merakla beklediği haber sonunda geldi. Olgun Şimşek son olarak Terzi dizisindeki başarılı performansının ardından yeni bir proje ile ekranlara dönüş yapmaya hazırlanıyor.

EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Şimşek'in yeni projesi Kara Ağaç Destanı adlı dizi olacak. Motto Yapım'ın imzasını taşıyan bu yeni dizide ünlü oyuncu Celal Ağa karakterine hayat verecek.

Dizi 1970'lerde geçen sürükleyici bir hikayeyi ele alacak ve Adana, Kayseri, Kapadokya önemli gibi yerlerde çekilecek.

Olgun Şimşek'e dizide Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Hakan Boyav, Merih Öztürk gibi değerli isimler eşlik edecek.

Kara Ağaç Destanı'nın ilk tanıtımı yayınlandı ve dizinin merakla beklenen hikayesine dair ipuçları verdi. TRT 1 ekranlarında yakında başlayacak olan dizi için geri sayım başladı.

Kara Ağaç kadrosuna yeni bir ismi dahil ederek hayranlarını meraklandırdı. Merih Öztürk daha önce Balkan Ninnisi dizisinde başarılı bir performans sergilemişti.

Güzel oyuncu şimdi yeni dizisinde "Gülnaz" karakterine hayat verecek.