14 yıl sonra bir ilk! Aşk-ı Memnu setinden hiç görülmemiş kareler ortaya çıktı

Aşk-ı Memnu'nun setinden, daha önce hiç görülmemiş fotoğraflar gün yüzüne çıktı. Halit Ziya Uşaklıgil'in klasikleşmiş romanından uyarlanan ve 2008-2010 yılları arasında ekrana gelen dizi oyuncu kadrosuyla büyük ilgi toplamıştı. Yıllar sonra dizinin setinde çekilen fotoğrafların sosyal medyada paylaşılması izleyiciler arasında büyük bir merak uyandırdı. Sosyal medyada büyük ilgi gören bu fotoğraflar Aşk-ı Memnu'nun izleyicileri arasında nostalji rüzgarı estiriyor.

Giriş Tarihi 23 Ocak 2024, 08:31 Güncelleme 23 Ocak 2024, 08:31
14 yıl sonra bir ilk! Aşk-ı Memnu setinden hiç görülmemiş kareler ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER

Başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Nebahat Çehre, Hazal Kaya ve Selçuk Yöntem gibi isimlerin yer aldığı Aşk-ı Memnu yıllar geçse de hala popülerliğini koruyor. Dizinin setinden paylaşılan görülmemiş kare sosyal medyada büyük ilgi gördü. Yıllar sonra paylaşılan bu kare kısa sürede binlerce beğeni aldı.

14 YIL SONRA ORTAYA ÇIKTI

Fotoğrafta dizinin başrol oyuncuları Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem yer alıyor. Bu fotoğraf dizinin kamera arkasında yaşanan anları gözler önüne seriyor.

Aşk-ı Memnu dizisinin yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu, yapımcılığını ise Ay Yapım'ın üstlendiği bu efsanevi yapım, yıllar geçse de tekrar tekrar izlenmeye devam ediyor. Hayranlar, paylaşılan bu özel kare ile dizinin unutulmaz anılarına bir kez daha duygusal bir yolculuğa çıktı.

Şinasi Serçe'nin paylaştığı bu görüntü, sosyal medyada hızla yayılarak Aşk-ı Memnu'nun hayranlarından büyük beğeni topladı.

Aşk-ı Memnu Halit Ziya Uşaklıgil'in 1900 yılında yayımlanan aynı adlı romanından uyarlanan bir dizidir. Hikaye İstanbul'un seçkin zenginlerinden biri olan Adnan Bey'in trajik yaşam öyküsünü ele alır.

Adnan Bey, sevgili karısı İnci'yi kaybettikten sonra Nihal ve Bülent adlı iki çocuğuyla baş başa kalır. Ancak hayatının ikinci bölümünde, genç yaşta Bihter adında bir kadınla evlenme kararı alır. İşte bu evlilik dizinin merkezindeki çatışmayı oluşturur. Dizi Bihter'in Adnan Bey'i manevi yeğeni Behlül ile aldatması etrafında gelişen olayları işler.