Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başrolünden sürpriz geri dönüş! 1.5 yıl sonra ilk defa...

EDHO'nun başarılı oyuncusu yeni dizi projesiyle ekranlara dönüş yapacak olmanın heyecanını yaşıyor. Henüz projeyle ilgili detaylar yavaş yavaş netleşse de oyuncunun bu yeni projede de izleyicileri etkileyeceği ve başarılı performansını sürdüreceği konuşuluyor. İzleyiciler şimdi büyük bir heyecanla projeyi bekliyor.

Giriş Tarihi 14 Ocak 2024, 10:19 Güncelleme 14 Ocak 2024, 10:20
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başrolünden sürpriz geri dönüş! 1.5 yıl sonra ilk defa...

İÇİNDEKİLER

2016-2021 yılları arasında atv ekranlarında izleyicisiyle buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın sevilen oyuncusu ekranlara geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Dizi severlerin büyük ilgi gösterdiği, Türk televizyon tarihine damga vuran EDHO'nun yıldızı uzun bir aranın ardından yeni bir projede hayranlarıyla buluşacak. Gelen son bilgilere göre ünlü oyuncu TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan tarihi bir dizi projesiyle izleyici karşısında olacak.

SÜRPRİZ GERİ DÖNÜŞ

Savaş Özdemir uzun bir aranın ardından yeni bir projede hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi, Osmanlı İmparatorluğu'nun büyük hükümdarı Fatih Sultan Mehmed'in yaşamına odaklanacak.

Miray Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği bu büyük projede yer alacak olan Savaş Özdemir, dizide Osmanlı İmparatorluğu'nun 6. Padişahı olan 2. Murad'ı canlandıracak.

Mehmed: Fetihler Sultanı Osmanlı tarihine damgasını vuran Fatih Sultan Mehmed'in hayatını anlatarak, seyirciyi tarihi bir yolculuğa çıkaracak.

Dizi Osmanlı'nın güçlü hükümdarının liderliğinde gerçekleşen önemli fetihleri ve imparatorluğun yükseliş dönemini detaylı bir şekilde ele alacak.

Savaş Özdemir'in bu tarihi rolle ekranlara dönüşü, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.