Başrol ceketini aldı çıktı diziyi bıraktı: Yargı dizisinde seyirciyi de kadroyu da allak bullak eden ayrılık!

"Yargı," üçüncü sezonunu büyük bir veda ile sonlandırmaya hazırlanıyor. Her hafta pazar günleri izleyicilerle buluşan dizi, Mayıs ayında sezon finalini gerçekleştirecek. Sema Ergenekon'un senaryosunu yazdığı ve yönetmen Ali Bilgin'in başında olduğu bu başarılı yapım, önemli bir ayrılıkla sarsılacak. Dizinin tanınmış bir karakteri, projeden ayrılacak.

Giriş Tarihi 06 Ocak 2024, 10:59 Güncelleme 06 Ocak 2024, 10:59
Başrol ceketini aldı çıktı diziyi bıraktı: Yargı dizisinde seyirciyi de kadroyu da allak bullak eden ayrılık!

İÇİNDEKİLER

Pazar akşamları Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşan Yargı dizisi, son bölümünde beklenmedik bir ayrılıkla gündeme geldi. Başrollerini ünlü oyuncular Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı dizi, izleyicileri adeta şok etti.

İlk Bölümden Beri Var Olan Bir Karakter

Hüseyin Avni Danyal, "Yargı" adlı fenomen dizinin başladığı ilk bölümden itibaren projede yer almış önemli bir karakteri canlandırıyordu.

Sosyal medyada yayılan haberlere göre, dizinin Metin amiri Hüseyin Avni Danyal'ın kadrodan ayrılacağı iddia edildi.

Hüseyin Avni Danyal'ın Yeni Projesi Belli Oldu

Oyuncu yeni dizisi "Taş, Kağıt, Makas"la anlaştı. MF Yapım imzalı dizi, Yusuf Pirhasan'ın yönetmenliğinde, Uğraş Güneş'in senaryosuyla ekranlara gelecek.

"Remember: War Of The Son" dizisinden uyarlanan yapım, Hüseyin Avni Danyal'ın "Kadri" karakteriyle izleyicilerle buluşacak.

Dizide ayrıca Ozan Güven'in canlandırdığı dişli avukat Harun'un akıl hocası rolünde yer alacak. Ekin Koç (Umut), Serra Arıtürk (Alev), Burak Yörük (Fecir), Aytaç Uşun (Azad) ve Hande Ataizi de dizide rol alacak.