Gönül Dağı'ndaki rolünü aratmayacak! Ömer dizisine yeni yıldızı hayırlı uğurlu olsun!

Başrollerini Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, ve Barış Falay'ın üstlendiği Ömer pazartesi akşamları ekranlarda izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin kadrosuna uzun süre boyunca Gönül Dağı dizisinde başarılı performansıyla hafızalara kazınan bir usta oyuncu katıldı. Ünlü isim Gönül Dağı'ndan ayrıldıktan sonra kariyerine Ömer dizisiyle devam etme kararı aldı. İzleyiciler onu yeni dizisinde görünce şaştı kaldı.

Giriş Tarihi 17 Aralık 2023, 16:30 Güncelleme 17 Aralık 2023, 16:32
Gönül Dağı’ndaki rolünü aratmayacak! Ömer dizisine yeni yıldızı hayırlı uğurlu olsun!

İÇİNDEKİLER

Diziye yeni katılan usta oyuncu Gönül Dağı'nda sevilen bir karaktere hayat veriyordu. Gönül Dağı'nda izleyenlerin gönlünde taht kuran bu yetenekli oyuncu şimdi ise Star TV ekranlarında yayınlanan Ömer dizisinde izleyicilerle buluşacak. Bu yeni gelişme dizinin heyecanını arttırırken izleyicilerin merakla beklediği anların habercisi oldu.

SÜRPRİZ TRANSFER

Ömer dizisinin kadrosuna dahil olan Ali Düşenkalkar, Reşat'ın ağabeyi olarak izleyicilerle buluşacak.

Bu önemli karakter Ömer, Tahir ve Nisa'nın amcası olan İzzet'i canlandıracak. Düşenkalkar, dizide Barış Falay'ın oynadığı Reşat'ın ağabeyi olarak karşımıza çıkacak.

Usta oyuncu Ali Düşenkalkar, Gönül Dağı dizisinde Düğüncü Muammer karakterine hayat veriyordu ve 116'ncı bölümle projeden ayrılmıştı. Diziye veda sebebi olarak "hikayenin bitmesi" gösterilmişti.

Ancak şimdi Ömer dizisiyle yeni bir başlangıç yapıyor ve izleyicilere İzzet karakteriyle unutulmaz anlar yaşatacak.

Ömer dizisinin kadrosuna katılan Ali Düşenkalkar'ın performansı, dizinin heyecanını daha da artıracak gibi görünüyor. İzleyiciler, Gönül Dağı'nda sergilediği başarılı performansın ardından Düşenkalkar'ı Ömer dizisinde izlemek için sabırsızlanıyor.

Ünlü oyuncu Ali Düşenkalkar vedasının ardından "Gönül Dağı'ndan biriktirdiğim biz mi takip ederiz yoksa o mu bizi takip eder gölgelerim. Ama bu gölgelerin hikayeleri vardır onu da senaristler yazar biz oyuncular ete kemiğe nefese büründürürüz. Son Gönül Dağı paylaşımım senaristlerimize teşekkürümdür. Sevgi ve saygımla." şeklinde açıklamada bulunmuştu.