İşin altından çıka çıka bu çıktı! Yalı Çapkını final iddiası fısıltı gibi yayıldı! Kanal o tarihte biletini çat diye kesecek mi?

Yalı Çapkını, izleyicileri şaşırtan iddialarla gündeme geliyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrollerinde olduğu dizi, gerçek bir hikayeden senaryolaştırılarak ekrana taşınıyor ve Korhan Ailesi'nin sırlarla dolu dünyasını keşfe çıkarıyor. Sosyal medyada yayılan haberlerde, dizinin finale yaklaştığı ve yakın zamanda da ekranlardan kaldırılacağı iddiası ortaya atıldı. Peki, Yalı Çapkını final mi yapacak? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 13 Aralık 2023, 14:32 Güncelleme 13 Aralık 2023, 14:33
İşin altından çıka çıka bu çıktı! Yalı Çapkını final iddiası fısıltı gibi yayıldı! Kanal o tarihte biletini çat diye kesecek mi?

İÇİNDEKİLER

Gaziantepli Korhan Ailesi'nin zengin kültürü üzerine kurulu olan Yalı Çapkını dizisi, ailenin temel direği Halis Ağa'nın el bebek gül bebek yetiştirdiği torunu Ferit'in evlenme kararı almasıyla başlıyor.

Dizide Seyran karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu'nun gerçek hayatta kim olduğu ise izleyicilerin merakını artırdı. Etik kurallar gereği, karakterlerin gerçek sahipleri hakkında bilgi verilmemesi, Seyran'ın kimliğiyle ilgili sır perdelerini daha da kalınlaştırıyor.

FİNAL Mİ OLUYOR?

Son gelişmelerle birlikte Ferit'in 2 çocuğu olduğu ortaya çıkarken, ünlü psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun, dizinin dayandığı hikayenin gerçek bir temele sahip olduğunu belirtmesi, izleyicileri finale daha da yaklaştırıyor.

Sosyal medyada yayılan haberlerde, Yalı Çapkını dizisinin Mayıs 2024 tarihinde final yaparak ekrana veda edeceği öne sürüldü.

Henüz dizinin finali hakkında kanal tarafından resmi açıklama gelmedi.

Dizide Sultan'ın oğlunun kimden olduğu konusundaki spekülasyonlar ve Korhanlar Konağı'nı sarsan yeni iddialar gündemde. Uzun süredir sürdürülen sır perdesi, sosyal medyada ortaya atılan iddialarla birlikte adeta aralanıyor.

Proje tasarımcısı Prof. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, hikayenin gerçek bir temele dayandığını vurgulayarak her karakterin farklı bir hikayeye sahip olduğunu dile getiriyor.

Ferit'in 2 çocuğu iddiası, dizinin ilerleyen bölümlerinde çözümlenecek gibi görünüyor. Ferit ile Seyran'ın çocuklarının kimden olduğu sorusu, dizinin takipçileri arasında büyük bir merak uyandırıyor.