Cenk Eren soykırımcı İsrail’e lanet yağdırdı: Sen devlet değilsin çocuk öldüren teröristsin!

Kana doymayan katil İsrail, Gazze'deki sivilleri yaşlı-çocuk demeden bombalayarak büyük bir insanlık kıyımına imza atıyor. Gazze'yi abluka altına alan soykırımcı İsrail’e dünyanın dört bir yanından lanet yağıyor. Sanat camiasından da gözünü kan bürümüş katil İsrail'e karşı sesler yükselirken son olarak Cenk Eren’den yürekleri parçalayan bir paylaşım geldi. İsrail’in bombaladığı binanın enkazından çıkarılan kız çocuğunun görüntülerini yayınlayan Eren “Allah kahretsin! Sen Devlet değilsin çocuk öldüren teröristsin” ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 13 Aralık 2023, 12:13 Güncelleme 13 Aralık 2023, 12:42
Cenk Eren soykırımcı İsrail’e lanet yağdırdı: Sen devlet değilsin çocuk öldüren teröristsin!

İÇİNDEKİLER

Gazze'yi abluka altına alan soykırımcı İsrail'e dünyanın dört bir yanında lanet yağdı. Sanat camiası da gözünü kan bürümüş katil İsrail'e "DUR" dedi.

Katil İsrail Gazze'deki sivilleri yaşlı-çocuk demeden bombalayarak büyük bir insanlık kıyımına imza atarken son olarak Cenk Eren'den yürekleri parçalayan bir paylaşım geldi.

Eren, İsrail'in bombaladığı binanın enkazından çıkarılan kız çocuğunun görüntülerini sosyal medya hesabında paylaşarak tepki gösterdi.

Şarkıcı, "Allah kahretsin! Sen Devlet değilsin çocuk öldüren teröristsin" ifadelerini kullandı.

İşte Cenk Eren'in o paylaşımı...

"BIKTIK" DİYENLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Öte yandan İsmail Hacıoğlu, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bıktık neden sürekli Filistin mesajı paylaşıyorsun" şeklinde kendisine yöneltilen sorulara tepki gösterdi.

Ünlü oyuncu, şu ifadeleri kullandı: "Bıktık neden sürekli Filistin mesajı paylaşıyorsun' diyen dostlarım, ben kafamı yastığa rahat koyamıyorum kusura bakmayın takipten çıkabilirsiniz"

"KALBİMİZ GAZZE İLE ATIYOR"
Harper's Bazaar tarafından düzenlenen "Women of the Year Awards" (Yılın Kadınları Ödülleri) törenine katılan ve 'Yaşam Boyu İkon' ödülüne layık görülen Ajda Pekkan da konuşmasında Filistin'e destek çağrısı yaptı.

Katil İsrail'in işgal altındaki topraklarda yaptığı zulme karşı çıktığını belirten Pekkan, "Kalbimin ve kalbimizin Gazze ile attığını biliyorum ve dünyada savaşın bitmesini diliyorum" dedi.

Ajda Pekkan'ın açıklaması, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu ve takdir topladı. Deniz Akkaya da Süperstar'ın açıklamasına kayıtsız kalmadı ve şu ifadeleri kullandı:

"Gece gece bu kadar çirkin mevzu, çirkin insan, çirkin konu ettik... Şöyle bir gözümüz gönlümüz açılsın, bir de gönül gözümüz açılsın. Dünyalar güzeli dünyalar çalışkanı biricik zarif Ajda'mız, o bir tanemiz.

Maalesef bizler bile bu konuların içinde boğulurken, ajandamızın birinci sırasında olması gereken konu, yanı başımızda çoluk çocuk demeden yapılan katliam"