Oktay ve Başak Derelioğlu çiftine saldıranlar kim, yakalandı mı? Oktay Derelioğlu'nun eşi Başak Derelioğlu kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi, İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Erenköy Mahallesi'nde trafikte yaşanan bir olayda iki esnaf kardeş tarafından saldırıya uğradı. Oktay Derelioğlu'nun kullandığı araç yolun daralması nedeniyle bir başka araç tarafından taciz edildi. İddiaya göre aracı kullanan Zekai K. ve Nurettin K. adlı iki kardeş, futbolcunun aracının önünü keserek bir anda saldırdı. Peki, Oktay Derelioğlu'nun eşi Başak Derelioğlu kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Oktay ve Başak Derelioğlu çiftine saldıranlar kim, yakalandı mı? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 08 Aralık 2023, 10:15 Güncelleme 08 Aralık 2023, 10:15
Oktay ve Başak Derelioğlu çiftine saldıranlar kim, yakalandı mı? Oktay Derelioğlu’nun eşi Başak Derelioğlu kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu, bir yol tartışması sonucu saldırıya uğradı. Çiftin içinde bulunduğu araç, trafikte ilerlerken karşılaştıkları bir grupla sözlü bir anlaşmazlık yaşadı. Tartışmanın ardından grup, Derelioğlu çiftine saldırdı. Peki, Oktay Derelioğlu'nun eşi Başak Derelioğlu kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Oktay ve Başak Derelioğlu çiftine saldıranlar kim, yakalandı mı? İşte merak edilenler...

Oktay Derelioğlu'nun kullandığı araç yolun daralması nedeniyle bir başka araç tarafından taciz edildi. İddiaya göre aracı kullanan Zekai K. ve Nurettin K. adlı iki kardeş, futbolcunun aracının önünü keserek bir anda saldırdı.

Oktay ve Başak Derelioğlu çifti saldırganları yatıştırmaya çalışsa da magandalar, çifti darp etmeyi sürdürdü.

Aldığı yumruk darbeleriyle yere yığılan Oktay Derelioğlu'nu kurtarmaya çalışan eşi, vatandaşlardan yardım istedi. Ünlü futbolcu hastaneye kaldırıldı.



Oktay Derelioğlu'nun kolunun çıktığı ve çeşitli yerlerinden yaralandığı belirlendi. Derelioğlu ameliyata alınırken, Başak Derelioğlu ise aldığı darp raporu sonrası karakolda ifade verdi. Oktay Derelioğlu, trafikte hiçbir sorun yokken iki magandanın eşinin yanında kendisini darp etmeye başladığını, eşinin ayırmaya çalışmasına rağmen gözü dönmüş saldırganlarca tartaklandığını iddia etti. Gözaltına alınan kardeşler ise ünlü futbolcunun kendilerine hakaret edip küfrettiğini ileri sürdü. Adliyeye sevk edilen iki kardeş tutuklandı.

OKTAY DERELİOĞLU KİMDİR?

Oktay Derelioğlu, 17 Aralık 1975 tarihinde İstanbul'da doğdu. Karagümrük alt yapısında futbola adım atan Derelioğlu, daha sonra Trabzonspor ve Beşiktaş gibi büyük kulüplerde forma giydi.

Derelioğlu, futbol hayatı boyunca farklı kulüplerde oynadı. Trabzonspor, Beşiktaş, Fenerbahçe, Gaziantepspor, Siirt Jetpaspor gibi takımlarda forma giymiştir. Beşiktaş'ta oynadığı dönemde Avrupa kupalarında en çok gol atan futbolcu unvanını elde etti.

Trabzonspor'da oynadığı dönemde genç yaşına rağmen dikkat çeken performansıyla adından söz ettiren Derelioğlu, hücum hattında etkili bir futbolcu olarak tanındı. Beşiktaş'a transfer olduktan sonra ise önemli bir çıkış yakaladı ve takımının başarısında büyük rol oynadı.

1997-1998 sezonunda Beşiktaş ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme fırsatı bulmuş ve takımının grup aşamasında yer almasına katkı sağladı.

Oktay Derelioğlu'nun futbol kariyeri boyunca attığı gol sayısı oldukça dikkat çekicidir. Beşiktaş'ta geçirdiği dönemde 127 gol kaydetmiş ve bu kulüpte Avrupa kupalarında en çok gol atan futbolcu olma unvanını elde etti. Futbol kariyerini tamamladıktan sonra Oktay Derelioğlu, Hazar Lenkeran takımının genel menajeri olarak görev yaptı.

Oktay Derelioğlu'nun futbol kariyeri boyunca elde ettiği başarılar ve gol krallığı gibi unvanları, onu Türk futbolunun önemli isimlerinden biri haline getirmiştir. Oynadığı takımlarda ve milli takımda sergilediği performansla iz bırakan Derelioğlu, Türk futbolseverlerin hafızasında yer etmiştir.

OKTAY DERELİIĞLU EVLİ Mİ?

İlk evliliğini 1995 yılında Yeşim Derelioğlu ile yaptı ve bu evlilikten Berke adında bir oğlu vardır. Ancak, 4 Temmuz 1997 tarihinde eşi Yeşim, intihar ederek hayatını kaybetti.

İkinci evliliğini 1999 yılında Sezer Çakır ile gerçekleştiren Derelioğlu, 2015 Ocak ayında boşandı. Derelioğlu daha sonra Başak Derelioğlu ile dünyaevine girdi.

OKTAY DERELİOĞLU'NUN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Eski futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu trafikte ilerledikleri sırada darp edildi. Saldırıda kolu çıkan Oktay Derelioğlu ameliyata alındı. Saldırganların da gözaltına alındığı belirtildi.