Şifanur Gül kimdir, kaç yaşında, nereli? Altın Kafes Zeynep'i kim oynuyor? Altın Kafes'in Zeynep'i Şifanur Gül hangi dizilerde oynadı?

Zeynep karakterini canlandıran Şifanur Gül, Beyoğlu ailesinin veliahtıyla idealist öğretmen Zeynep'in aşkını anlatan bu güçlü yapımın başrolünde yer alıyor. Zeynep karakteri, ailesinin beklentileri ve kendi idealleri arasında bir denge kurmaya çalışan güçlü, bağımsız bir karakter olarak tanımlanıyor. Peki, Altın Kafes Zeynep'i kim oynuyor? Şifanur Gül kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 04 Aralık 2023, 08:20 Güncelleme 04 Aralık 2023, 08:20
Şifanur Gül kimdir, kaç yaşında, nereli? Altın Kafes Zeynep’i kim oynuyor? Altın Kafes’in Zeynep’i Şifanur Gül hangi dizilerde oynadı?

İÇİNDEKİLER

Altın Kafes, ATV ekranlarının yeni ve iddialı dizisi olarak seyirciyle buluşacak. Dizinin başrollerini Şifanur Gül ve Aytaç Şaşmaz paylaşıyor. İlk bölümüyle büyük bir ilgiyle karşılanan dizi, Zeynep karakteri etrafında şekillenen bir aşk hikayesine odaklanıyor. Peki, Altın Kafes Zeynep'i kim oynuyor? Şifanur Gül kimdir, kaç yaşında, nereli? Altın Kafes'in Zeynep'i Şifanur Gül hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar..

ATV'NİN YENİ DİZİSİ ALTIN KAFES BAŞLIYOR!

Ülkenin sayılı zenginlerinden olan Beyoğlu ailesinin veliahtı 'Onur' ile ailenin okulunda öğretmenlik yapan idealist 'Zeynep'in büyük bedeller ödeyecekleri aşk hikayesini anlatan 'Altın Kafes' sırlarla ve yalanlarla dolu ihtişamlı bir dünyanın gizemlerini gözler önüne serecek.

Dizinin başrollerinde Şifanur Gül ve Aytaç Şaşmaz yer alıyor.

İlk bölüm 3 Aralık Pazar günü saat 20.00'de ekranlarda olacak.

ALTIN KAFES ZEYNEP KİMDİR?

Babası Ayhan ve kardeşi Berna ile yaşayan Zeynep, annesi öldükten sonra evin anneliğine soyunmuş, ailesinin yükünü sırtlanmış kendi halinde bir bir hayat yaşamaktadır. Beyoğlu ailesinin sahibi olduğu okulda ilkokul öğretmenliği yapan Zeynep'in yolu Onur Beyoğlu ile kesişince tüm hayatı değişecektir.

ŞİFANUR GÜL KİMDİR?

26 Kasım 1997 Ankara doğumlu Şifanur Gül, 18 yaşında oyunculuk eğitimi almaya başlamış, profesyonel anlamda eğitimini Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır.

Kamera önü oyunculuğuna ilk projesi olan Sevdim Seni Bir Kere dizisiyle başlamıştır.

DİZİLERİ VE FİLMLERİ

Sevdim Seni Bir Kere

Uyanış: Büyük Selçuklu

Benim Adım Melek

Cam Tavanlar

Kırmızı Oda

Hayatımın Şansı

Kuş Uçuşu

Terzi

Akif

Yaratılan

Altın Kafes