Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde yeni bir ayrılık daha! Firuze'den sonra o da gidiyor

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi her Salı ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Burak Çelik gibi isimler yer alıyor. Dizinin 46. bölüm fragmanını izleyenler ''Ateş nolur ölme '' dedi. Peki Burak Çelik diziden ayrıldı mı, neden? Ateş ölecek mi?

Giriş Tarihi 21 Kasım 2023, 08:07 Güncelleme 21 Kasım 2023, 11:35
Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde yeni bir ayrılık daha! Firuze’den sonra o da gidiyor

İÇİNDEKİLER

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yeni bölümü merakla bekleniyor. 46. bölüm fragmanını izleyenler heyecandan yerinde duramadı. ATV ekranının fenomen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam her Salı, saat 20:00'de izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Güzel Adamlar Medya ve KYN Production imzalı, ilk bölümü 20 Eylül 2022 tarihinde yayınlanan dizi yeni bölüm fragmanıyla tozu dumana kattı. Özellikle Ateş'in bıçaklandığı sahne herkesi şoke etti. Peki neler olacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Firuze'si Pelin Akil yeni sezonda kadrodan ayrılmıştı. Bu kez de Burak Çelik'in akıbeti merak ediliyor. 46. bölüm fragmanında Ateş bıçaklanıyor.

Sahneyi izleyenler Burak Çelik'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağını merak etmeye başladı. Ancak yakışıklı oyuncunun akıbeti yeni bölümde belli olacak.

Fragmanı izleyen izleyiiler ise ''Ateş sakin ölmesin'' , ''Ateş nolur ölme'' şeklinde yorumlarda bulundu.

46.BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Cezayir'in kendisini Amerika'ya götüren uçaktan kurtulduğunu öğrenen Erman Barka, Müfit'le görüşerek onun yakalanmasını ve Komer'i öldürmek suçundan yargılanmasını ister. Ancak Müfit, Cezayir'in Komer'i öldürdüğüne dair bir delil olmadığını söyleyerek bu isteğini reddeder. Fakat Erman durmayacaktır. ABD istihbaratının yardımıyla Cezayir ve Dayılar'a ambargo koydurarak silah satmalarını engellemeyi başarır.

Duruma isyan eden Dayılar, ambargonun tek sebebinin Cezayir'in Komer'i öldürmesi olduğunu söyleyerek ona karşı isyan bayrağı açarlar. Bunun üzerine Cezayir masayı dağıtarak Dayılar'dan tamamen ayrılır. İyice sıkışan Dayılar ambargoyu kaldırması için Erman'a giderler. Erman bu isteğe tek bir şartla evet der; Dayılar onun uyuşturucusunu satmayı kabul edeceklerdir.

Ben Bu Cihana Sığmazam her salı yeni bölümüyle Atv'de!