Ömer'in yıldızı Selahattin Paşalı'nın güzeller güzeli Lara adeta göz kamaştırıyor "İnsan sevdiğine benzermiş" Her fırsatta aşkını dile getirdiği eşi...

Son dönemin parlayan isimlerinden biri olan Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır'la başrolünü paylaştığı Ömer dizisiyle ekranlarda boy gösteriyor. Özel hayatı yakından takip edilen Selahattin Paşalı hakkında araştırma yapanlar eşini görünce hayran kaldı. Lara Tümer ile Bodrum'da nikah masasına oturduktan sonra Leyla Pera adını verdikleri kızlarını kucaklarını alan çifti takdir topluyor. İşte başta Selahattin Paşalı olmak üzere ünlülerin merak edilen eşleri ve sevgilileri.

Giriş Tarihi 20 Kasım 2023, 15:15 Güncelleme 20 Kasım 2023, 15:15
Ömer’in yıldızı Selahattin Paşalı’nın güzeller güzeli Lara adeta göz kamaştırıyor İnsan sevdiğine benzermiş Her fırsatta aşkını dile getirdiği eşi...

İÇİNDEKİLER

Ömer'in yıldızı Selahattin Paşalı'nın güzeller güzeli Lara adeta göz kamaştırıyor "Barbara Palvin değil mi o?" Her fırsatta aşkını dile getirdiği eşi... Ekranların sevilen yapımlarından biri olan Ömer dizisinde başrolü Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır paylaşıyor. Dizinin ana karakteri olan Ömer'e hayat veren Selahattin Paşalı, son dönemin parlayan isimlerinden biri. Dizideki başarısından dolayı özel hayatı merak edilen ünlü ismin eşi Lara Paşalı'nın güzelliği gündem oldu.

Yakışıklı oyuncu Selahattin Paşalı, Aşk 101 dizisindeki Osman karakteriyle adını geniş kitlelere duyurmuştu.

Son olarak 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' dizisinde rol alan Selahattin Paşalı, Ömer dizisiyle ekranlarda şimdilerde.

Yakışıklı oyuncu Nisan 2022'de bir süredir beraber olduğu Lara Tümer ile evlendi.

Bodrum'da dünyaevine giren çiftin, nikahından fotoğrafları sosyal medyada paylaşılmıştı.

Ünlü çift aynı yıl ilk kızları Leyla Pera'yı 1 Temmuz'da kucaklarına almıştı.

Paşalı'nın eşi için sosyal medyada "Yerli Barbara Palvin", "Birbirlerine benziyorlar", "İnsan sevdiğine benzermiş" yorumları yapılıyor.

Mutlu evliliğiyle parmakla gösterilen yakışıklı oyuncu Selahattin Paşalı'nın eşi Lara Paşalı güzelliğiyle mest etti. Lara Paşalı sosyal medya fenomeni, Influencer ve internet ünlüsü.

Yaşamının çoğu Kanada'nın Toronto kentinde geçti. Amerika, Kanada, Küba, Meksika gibi ülkelerde geziler gerçekleştirdi. Lara Tümer Seneca Koleji Erken Çocukluk Eğitimi ve Montessori Eğitimi bulunmaktadır.