Pusu'daki kilit rolünü arattırmayacak! Kurtlar Vadisi'nden Ömer dizisine sürpriz transfer!

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Ömer'de gelecek hafta sürpriz gelişmeler yaşanacak. Dizinin 31. bölüm fragmanında dikkat çeken an, Reşat karakterinin yaşadıkları sonrasında çocuklarına kızması ve ardından Çiçek ile evlilik kararı alması oldu. Öte yandan dizi oyuncu kadrosuna kattığı yeni isimlerle izleyicileri heyecanlandırıyor.

Giriş Tarihi 12 Kasım 2023, 09:54 Güncelleme 12 Kasım 2023, 09:55
Pusu’daki kilit rolünü arattırmayacak! Kurtlar Vadisi’nden Ömer dizisine sürpriz transfer!

İÇİNDEKİLER

Star TV'de izleyicisiyle buluşan Ömer dizisinin oyuncu kadrosuna iki yeni oyuncu dahil oldu. Ünlü oyuncu Bora Sivri dizinin kadrosuna katıldı. Bilindiği üzere Bora Sivri Kurtlar Vadisi Pusu'nun 3. ve 4. sezonlarında Zaza'nın adamı Cevher karakterini canlandırmıştı. Diziye katılan isimler heyecan yaratırken izleyiciler büyük bir merakla gelecek hafta pazartesi yayınlanacak bölümü bekliyor. Ömer dizisi 13 Kasım Pazartesi günü 31. bölümüyle izleyici karşısında olacak.

İKİ İSİM GELİYOR

Ömer dizisinin oyuncu kadrosuna Deniz Işın ve Bora Sivri dahil oluyor.

Deniz Işın, Ömer dizisinin kadrosuna katılan ilk isim oldu. Daha önce 'Her Yerde Sen', 'Sefirin Kızı', 'Masumiyet', 'Leyla ile Mecnun', 'Dokuz Oğuz' gibi önemli yapımlarda rol alan Işın, 'Ömer'de Şule karakterine hayat verecek.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle tanınan Bora Sivri ise dizide Nurettin rolünü canlandıracak.

Ünlü oyuncu Bora Sivri, daha önce Kurtlar Vadisi Pusu'nun 3. ve 4. sezonlarında Zaza'nın adamı Cevher karakteriyle hafızalarda yer etmişti. Şimdi ise Ömer dizisinde Nurettin karakteriyle ekranlara dönüş yapıyor.

YENİ BÖLÜMDE SÜRPRİZ GELİŞME

Ömer dizisinin 31. bölüm fragmanı izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak gibi görünüyor. Reşat'ın yaşadıkları, çocuklarına duyduğu kızgınlık ve ardından Çiçek ile evlilik kararı, yeni bölümün odak noktalarından biri olacak.