Ayrılan ismi tekrar geri getirdiler! Yalı Çapkını'nda seyirciyi coşturacak geri dönüş

Yalı Çapkını dizisi bu sezon da geçen sezon olduğu gibi büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor.. Star TV'nin OGM Pictures imzalı dizisi senaryosunu bu sezon Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay'ın kaleme almasıyla dikkat çekti. Diziye geri dönen isimler ise kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yeni sezonda yaşanacak diğer gelişmeler için ise heyecan arşa çıktı. Şimdi izleyiciler cuma günü izleyicisiyle buluşacak olan yeni bölümü bekliyor.

Giriş Tarihi 10 Ekim 2023, 08:44 Güncelleme 10 Ekim 2023, 08:44
Ayrılan ismi tekrar geri getirdiler! Yalı Çapkını’nda seyirciyi coşturacak geri dönüş

İÇİNDEKİLER

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi 2. sezonuyla da adından söz ettiriyor. Star TV'nin OGM Pictures imzalı dizisi, Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay tarafından kaleme alınıyor. Ancak dizi dünyasında önemli bir gelişme yaşandı. Mehmet Barış Günger ismi geri dönüş iddialarıyla kulislere bomba gibi düştü. Öte yandan Menderes Samancılar'ın ardından bir ismin daha hikayesinin tekrar başlayacağı söylentileri büyük bir heyecana neden oldu.

ŞOK GELİŞME!

Dizinin hayranları için başka heyecan verici gelişmeler de var. Yalı Çapkını'nda Seyran ve Ferit arasında yaşanan bebek krizi, izleyicileri şaşırtmaya devam edecek.

SÜRPRİZ GERİ DÖNÜŞ

Ayrıca geçen bölümde yer almayan yeni karakterlerden Talih'in (Cemre Gümeli) hikayesinin de devam edeceği konuşuluyor.

Dizinin geçen yıl ekrana gelen bölümlerinde "Kolsuz Necip Usta" rolüne hayat veren usta oyuncu Menderes Samancılar diziye geri döndü.

Öte yandan diziden ayrılan bir ismin daha geri döneceği iddiası heyecana neden oldu.

Ayrıca geri döneceği iddia edilen Günger'in bu sezon için yeni bir projeye imza attığı ortaya çıktı.

Ünlü psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden uyarlanan "Yan Oda" adlı yeni dizi Günger'in kaleminden çıkacak.